Touringcar verhuur Zottegem


Offerteaanvraag

Touringcar huren Zottegem

De geschiedenis van Zottegem gaat terug tot naar de Romeinse tijd en zijn er in de omgeving tal van vondsten uit die periode gedaan. De ontwikkeling van de stad kwam echter pas goed op gang in de 11de eeuw en wordt Zottegem ook wel als Egmontstad aangeduid. Met zo een rijke historie is het dus wel duidelijk dat er veel te zien valt en zal touringcar huren Zottegem daar zeker goed op weten in te spelen. Het verkennen van de stad en omgeving kan het best aanvangen bij het bronzen beeld van de Lamoraal van Egmont. Die staat in het midden van de Grote Markt en valt daarom ook zeker op.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Ontdek “de poort van de Vlaamse Ardennen”

Zo wordt Zottegem namelijk ook wel genoemd. De stad is vrij klein, maar valt er zelfs voor dubbeldekker huren in Zottegem voldoende te beleven. Het Kasteel van Egmont heeft een lange historie achter de rug en heeft door de jaren heen een aantal verbouwingen ondergaan. Bezichtigen is mogelijk na het maken van een afspraak. Om het kasteel heen bevindt zich Egmontpark. Daar zullen vooral de kinderen aan hun trekken komen bij de vele attracties die er te vinden zijn. Het gaat bij partybus huren Zottegem zeker ook om de sfeer die de stad uitstraalt en waar jong en oud van zullen genieten. Wie van plan is om grote afstanden met de bus af te leggen, zal via Ikwileengoedkopebushuren.be moeten aangeven dat er een chauffeur bij moet. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan. Het maakt daarbij niet uit om welke type bus het gaat. Onze Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk staat er al sinds de 18de eeuw en bevinden zich er maar liefst 49 klokken in de beiaard. Dat is nu weer apart om te mogen bezichtigen. De Heilig Hartkerk staat aan het gelijknamig plein en bevindt er zich in de achtertuin een speeltuin. Daar kunnen de kinderen wel een hele poos mee zoet gehouden worden.

Laat de benen eens strekken

Dat zal namelijk het geval zijn in het Park van Breivelde. Het park is zo een 14 ha groot en bevinden zich er een vijver en verschillende wandelpaden. Bijzonder is het kasteel dat nu dienstdoet als restaurant. De sfeer die Kasteel Breivelde te bieden heeft, maakt het ideaal voor het houden van een verjaardags- of zelfs huwelijksfeest. Arrangeer dan ook gelijk het vervoer van de gasten met midibus huren in Zottegem. Een mooi overzicht van de Ardennen wordt verkregen nadat de Muur van Geraardsbergen is beklommen. Het is wel een flinke klim, maar wordt het mooi compenseert met het prachtig uitzicht op de 110 m hoge top. Met minibus huren Zottegem is de Muur van Geraardsbergen gauw bereikt en bevindt zich er ook een kerk in neobarokke stijl. Rijden naar alle leuke plekken is eenvoudig te arrangeren via Ikwileengoedkopebushuren.be. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan. Het is een goed idee om eenmaal in Zottegem, ook het Raspaillebos te bezoeken. Dit bos bevindt zich op een landschap met heuvels en steile valleiwanden. In het verleden diende het als schuilplaats voor rovers, maar ook vele houthakkers.

Offerte aanvragen touringcar huren Zottegem!