Touringcar huren Zwitserland


Offerteaanvraag

Busreizen Zwitserland

Voor een vakantie of uitstapje met de bus is Zwitserland, een land in het westen van Europa, uitermate geschikt. Bij Ikwileengoedkopebushuren.be kunt u een keuze maken uit diverse bussen geschikt voor deze reis, zoals een dubbeldekker bus of minibus. Maak een rondreis met een bus door Zwitserland van Bern naar Luzern en sluit af in Zürich. Deze steden zijn tevens leuk om te bezoeken tijdens een dagtocht of stedentrip naar Zwitserland.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

 

Bern, Luzern en Zürich

De onofficiële hoofdstad van het land, Bern, is een historische stad omringd door besneeuwde bergtoppen van de Alpen. In het centrum van de stad staat een indrukwekkende klokkentoren, de Zytglogge, wat stamt uit de 13e eeuw. De klok slaat elk uur en het laat ook de stand van de maan en de zon zien. Tijdens het slaan van de klokken draaien mechanische figuren rond, zoals een gouden haan en een parade van beren. De hoogste kerk van Zwitserland is de Berner Münster. Als actief uitstapje kunt u de toren van deze kerk beklimmen voor een prachtig uitzicht. In het centrum van Luzern loopt u overal langs monumentale gebouwen. Ook vindt u er een van de oudste houten bruggen van Europa. De brug heeft halverwege een oude watertoren en het verbindt de Altstadt met de nieuwe stad. Maak met de groep een rondvaart vanaf het meer van Luzern. Deze is kraakhelder en u kijkt er uw ogen uit. Zürich is het economische hart van Zwitserland. In het centrum vindt u talloze historische gebouwen en de grotere bedrijven hebben hier hoofdzetels. Voor een beetje rust bezoekt u de Oude Botanische Tuinen, wat een van de laatste overblijfselen is van zeventiende-eeuwse barokke vestingwerken van Zürich. Maak een wandeling langs de middeleeuwse kruidentuin en het palmboom huis. Voor een mooi uitzicht over de stad wandelt u naar de top van de heuvel de Lindenhof. Op deze plek was vroeger een oud Romeins kasteel gevestigd.

Perfecte bestemming voor wintersport

Bent u met uw vriendengroep op zoek naar de perfecte locatie voor een wintersportvakantie? Zoek dan niet verder want Zwitserland is de ideale bestemming hiervoor! In Zermatt vindt u meer dan driehonderd kilometer aan pistes, dit is dan ook een van de bekendste wintersportgebieden in Zwitserland. Gaat u naar Zermatt voor een wintersportvakantie? Breng dan ook een bezoek aan de berg Matterhorn, waar u in tien minuten heen rijdt met de touringcar. Deze berg is een van de meeste gefotografeerde bergen in de wereld, maar is alleen te beklimmen door ervaren bergbeklimmers. De Klein-Matterhorn, ook wel ‘Matterhorn Glacier Paradise’ genoemd, ligt er tegenover en is met een kabelbaan toegankelijk. Het is het hoogste kabelbaan station van de Alpen, met 3829 meter hoogte. Zo is er tijdens een busreis naar Zwitserland voor elk wat wils, een prachtig gebied om te skiën of snowboarden, maar ook historische steden geschikt voor een rondreis of dagtocht. Wilt u een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be? Of bent u er nog niet uit welke bus geschikt is voor uw reis? Vul dan eenmalig het offerteformulier in op onze website. Hierna ontvangt u een e-mail met meerdere bus offertes waaruit u een keus kunt maken. Het aanvragen hiervan is gratis en vrijblijvend.


Offerte aanvragen vakantiereis Zwitserland