Touringcar huren Frankrijk


Offerteaanvraag

Busreizen Frankrijk

Frankrijk is een enorm mooi een veelzijdig land met veel verschillende streken, welke geschikt zijn voor een vakantie of uitstapje met de bus. Voor een culturele trip kunt u de streek Normandië bezoeken, waar overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog gelegen zijn, maar ook mooie natuur en historische kastelen. Normandië is bij veel mensen bekend door D-Day, de dag tijdens de Tweede Wereldoorlog dat de bevrijding van West-Europa begon met de landing van vele parachutisten op het strand. In dit gebied vindt u vele monumenten van deze gebeurtenissen, waaronder het Normandy American Cemetery in Colleville Sur Mer. Hier markeren vele rijen witte kruizen 9385 graven van omgekomen Amerikaanse soldaten. Aan de kerktoren in Sainte-Mère-Église hangt een parachutist, ter herinnering aan D-Day. Laat de touringcar na deze indrukwekkende dag doorrijden naar het oosten van Normandië, waar u het plaatsje Giverny aandoet. Dit dorp kreeg bekendheid door de schilderijen van Monet en zo ziet het er ook uit.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Het vorstendom van de Grimaldi’s

De prachtige zuidkust van de Franse Rivièra, de Côte d’Azur is zeker ook een bezoekje waard. De grootste stad in dit gebied is Nice, hier kunt u lekker aan het strand liggen of bezoek het bruisende centrum. De smalle straatjes zijn gevuld met okerkleurige huizen en ook vindt u hier de Cours Saleya-markt. Hier kunt u de lokale specialiteit proeven: socca (kikkererwten pannenkoeken). Rijd na een bezoek aan Nice door met de touringcar richting Monaco. Maak een tussenstop in Cap-Ferrat, welke u onderweg tegenkomt. Op dit schiereiland kunt u een mooie wandeling maken langs kalkstenen kliffen en kleine baaien. Er is bijvoorbeeld een wandelroute richting een vuurtoren op het zuidelijkste punt van Cap-Ferrat. Monaco, het vorstendom van de Grimaldi’s, heeft een luxe uitstraling met vele grote jachten, casino’s en stranden welke omzoomd zijn met palmbomen. Er zijn naast deze twee streken nog vele andere prachtige streken te bezoeken tijdens een busreis naar Frankrijk.

Stedentrip naar Parijs of Marseille

Kies tijdens een dagtocht of stedentrip naar Frankrijk voor een van de twee grootste steden: Parijs of Marseille. In Parijs rijdt u van hoogtepunt naar hoogtepunt, denk aan de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame. In deze stad is heel veel te beleven en zeer geschikt om met een dubbeldekker bus of minibus de omgeving te verkennen. Zo zorgt u ervoor dat u het maximale uit uw dag haalt. Ook is Marseille een bruisende stad om aan te doen voor een dagtocht of stedentrip. Het bevindt zich aan de Côte d’Azur en heeft daardoor een gezellige jachthaven waar u heerlijk langs alle boten kunt struinen. Lijkt het u leuk om tijdens de stedentrip musea te bezoeken? Rijd dan door naar Palais Longchamp, een paleis uit de 19e eeuw welke is ontworpen door Henri-Jacques Espérandieu. Van buiten is het een prachtig gebouw en binnenin zijn twee musea gevestigd: Muséum d’Histoire Naturelle en Musée des Beaux Arts. Kortom, genoeg te zien en beleven tijdens een busreis naar Frankrijk! Bent u enthousiast geworden en wilt u een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be? Vul dan nu op de site een offerteformulier in, geheel gratis en vrijblijvend. Hierna krijg u per e-mail meerdere offertes voor bussen die voldoen aan uw gestelde eisen.

Offerte aanvragen vakantiereis Frankrijk