Touringcar verhuur Brugge


Offerteaanvraag

Touringcar huren Brugge

Brugge is erg geliefd vanwege de mooie straatjes, historische hofjes en gebouwen in het centrum van deze prachtige stad. Brugge vormt het spreekwoordelijke middelpunt van Vlaanderen. Brugge is een prachtige historische stad en het straatbeeld is in al die jaren verrassend weinig veranderd.Op stedentrip naar pittoresk Brugge, met zijn talrijke kanaaltjes en boogbruggen? Tijdens een citytrip naar ‘Het Venetië van het Noorden’ mag je een boottochtje op de ‘Brugse reien’ en een wandeling in de middeleeuwse stadskern niet overslaan. Het 83 meter hoge 14de-eeuwse Belfort valt onmiddellijk op. Neem de moeite om de 366 treden van de trap te beklimmen om boven te genieten van het schitterende uitzicht over de stad en de omgeving. Een touringcar huren Brussel brengt u van het boottochtje naar de trappen. Of ga met een groter reisgezelschap een dubbeldekker bus huren in Brugge en laat u afzetten op de parkeerplaats van het fraaie gotische Stadhuis. Vandaar naar het Brugse Begijnhof. De schattige witgeschilderde begijnhuisjes waar nog zustertjes wonen. Wat een voordelen allemaal met een touringcar of dubbeldekker reizen. De zeer vriendelijke chauffeur stippelt het allemaal uit. Zet u veilig op de parkeerplaatsen af en haalt u ook weer op. Alle bussen zijn zeer comfortabel.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Een partybus als trouwvervoer

Een unieke ervaring die u droomdag net een niveau hoger tild. U gaat binnenkort trouwen met de liefde van uw leven. Gefeliciteerd. Natuurlijk heeft u al het een en ander geregeld en zijn er ideeën over het huren van het mooiste trouwvervoer. Heeft u al eens gedacht aan een partybus? Samen met uw naaste familie en vrienden vervoerd worden naar de diverse locaties. Heeft u al eens kennis genomen om het feest helemaal compleet te maken in de partybus? Met feestverlichting, geluidsinstallatie en natuurlijk een bar voor heerlijk cocktails. Gaat u na de feestavond naar één van de sfeervolle hotels in Brugge en er gaan ook wat feestvierders mee dan kunt u een midibus huren in Brugge en u bij het gereserveerde Hotel laten afzetten.

Goedkoop reizen

U zou denken dat het huren van een bus duur is, maar niets is minder waar. Als u met meerdere mensen reist, is het huren van een bus zelfs goedkoper dan het vervoer met verschillende auto’s of de trein. Door het huren van een bus blijft iedereen bij elkaar, dus u heeft sowieso een zorg minder als u met een grote bus reist. Voor een minibus huren Brugge geldt dit zeker ook. U reist gezellig met elkaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor het huren van verschillende bussen? Door het invullen van één offerteformulier vraagt u direct gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes op. Waar? Heel eenvoudig en snel bij ikwileengoedkopebushuren.be. Geef u wensen door. Dat wordt allemaal in de offerte meegenomen. U ontvangt al heel snel antwoord met de scherpste offerte die bij u past. Bent u op zoek naar vervoer voor de bijzonderste dag van uw leven? Kijk dan snel bij ikwileengoedkopebushuren.be en boek een bus. Laat de trouwparty maar beginnen!