Touringcar huren Brussel


Offerteaanvraag

Touringcar verhuur Brussel

Van het Atomium tot aan de Streetart in de Brusselse straten en het kijken naar Manneke Pis tot aan het afstruinen van verschillende rommelmarkten. Hoe leuk kan Brussel zijn? Deze Belgische stad is een echte aanrader als U een weekendje weg wilt en perfect te bezoeken met een bus. Een touringcar huren Brussel is super leuk om U van de ene naar de andere prachtige locatie te laten brengen. Naast bezienswaardigheden hoppen kunt U ook andere dingen doen in Brussel. Bent U met meerdere personen dan kunt U een dubbeldekker huren in Brussel en zo van de markt naar het Aksum Coffee Housede rijden om de heerlijke koffie te proeven. Of ga vanaf de rommelmarkt naar allerlei coole street art in de straten van Brussel spotten. Maar ook Belgische chocolade eten, een pannetje moules weg smikkelen en een gaufre met Nutella saus verorberen is een must om te proeven. Onbezorgd reizen met een touringcar of dubbeldekker waarvan de chauffeur zeer ervaren maar vooral ook vriendelijk is voor U als reiziger. Bussen die ook nog eens zeer comfortabel zijn. Wat ook zeker de moeite waard is om te bezichtigen is dat in dezelfde straat als Manneken Pis U de Poechenellekelder vindt. Dit café dankt zijn naam aan de Poechenellen Dat zijn oude marionetten waarmee er vroeger in de kelder van het café voorstellingen werden gespeeld. De muren van het café hangen vol met deze mooie oude poppen. U kunt er niet omheen. De voorstellingen met de Poechenellen werden gespeeld in één van De Poesjes, zoals deze theaters werden genoemd. Het bekendste Poesje theater staat in Antwerpen en misschien dankt dit café daar ook wel zijn naam aan aangezien dat theater De Poesjenellenkelder wordt genoemd.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Op naar een Festival

Voor de jongelui is een partybus huren Brussel kei tof om samen naar een festival te gaan. Zijn jullie al eens naar het Core Festival geweest. Een Festival over 4 verschillende podia verspreid in het Ossegempark van ’s middags tot rond middernacht. Een uniek boutique festival met een breed scala aan verschillende genres en niches. Het festival doorbreekt de grenzen tussen kwaliteitsindie, hiphop, elektronica, hyperpop en alternatieve dance en biedt momenten van voortdurende ontdekkingen van aanstormend talent en internationale helden.

Onder de koepel van de Basiliek van het Heilige Hart, gelegen op de Koekelberg, is een openlucht galerie, waar U kunt genieten van het wijdse panorama over Brussel tot ver in Brabant. Op een hoogte van 52 meter heeft U hier een uitzicht dat U kan vergelijken met dat van op het Atomium, maar een veertigtal meter minder hoog. Een midibus huren in Brussel is perfect om jullie met een groep tussen de 27 en 35 personen naar dit prachtige uitzicht te brengen.

Een geweldige reis met een bus

Hoe het eea te werk gaat bij ikwileengoedkopebushuren.be? Heel eenvoudig. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan! Van een minibus huren Brussel tot een partybus huren. U kunt het heel gemakkelijk vinden op de website. Als U dit formulier heeft ingevuld dan kunt U na enkele uren offertes ontvangen van verschillende aanbieders. Nu mag U zelf kiezen welke het beste bij U past. Maak U keus en maak er een geweldige reis van samen.