Touringcar verhuur Bergen


Offerteaanvraag

Touringcar huren Bergen

Bergen is eigenlijk een heel charmante stad. Als Bergen u interessant lijkt is het misschien wel een idee om een touringcar huren Bergen en is wat meer te gaan zien van deze charmante stad. Weet u dat de beroemde schilder Vincent van Gogh twee jaar verbleef in Bergen? U kunt in zijn voetsporen treden met een wandel- en fietstocht en bezoek aan de huizen waar hij verbleef. Redenen te over om een reis naar Bergen te plannen. Het historische centrum en het ruime cultuuraanbod maken een stedentrip extra waardevol. Bent u met meerdere personen? Geen probleem. Met een dubbeldekker huren in Bergen is het ook super leuk om deze stad beter te leren kennen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Met een midibus naar de kwajongen van Bergen

Bergen heeft veel smalle, geplaveide straatjes die leiden naar het historische centrum en het bijbehorende centrale plein van de stad. De Grote Markt. De Grote Markt van Bergen is één van de de mooiste pleinen in België en dus zeker een bezoekje waard. Vindt u het leuk om na een feest een bijzondere overnachting te doen? Wat dacht u van het Martin’s Dream hotel? Dit 4* hotel ligt in een oud 19de eeuwse voormalige klooster. U kunt er in de typische kamers met rosette ramen slapen en ’s avonds uw benen onder tafel schuiven in de brasserie of het restaurant. Wilt u uzelf graag laten verwennen? Dan kunt u terecht in de SPA Alter Ego. Een partybus huren Bergen brengt u veilig van het feest naar Martin’s Dream. Ook kunt u met een kleiner gezelschap een midibus huren in Bergen en u bij de Tuin van de burgemeester laten afzetten. Wanneer u door de poort van het stadhuis wandelt, komt u in le Jardin du Maïeur ofwel Tuin van de burgemeester. In dit kleine maar mooie tuintje staat het standbeeld van ‘Le Ropieur’, de kwajongen van Bergen speelt met het water van de fontein en doet daarbij een poging om de voorbijgangers nat te maken.

Het huren van een bus is veiliger

Het huren van een bus is veiliger dan zelf te gaan autorijden met meerdere mensen. Het blijkt glashard uit de cijfers. De kans dat u minder gewond raakt is groter. Dit komt onder meer doordat de eisen voor gekwalificeerde buschauffeurs strenger zijn dan van de individuele automobilisten. De chauffeur van een touringcar mag op een dag maximaal 9 uur achter het stuur zitten. Veel vakantiegangers die met hun eigen auto op skivakantie gaan, rijden vrolijk de hele nacht door voordat ze in Tirol zijn. Ook bij ikwileengoedkopebushuren.be voldoen ze aan hoge kwaliteitseisen. De bussen worden regelmatig gecontroleerd, waardoor er minder risico is op technische mankementen. Kijk bij ikwileengoedkopebushuren.be welke bus het betse past bij uw reis naar bv het festival van Trollen & Legendes, het enige volledige festival over Fantasy. Dit kan met een minibus huren Bergen. Of regel de partybus naar het bierfest. Daar ontdekt u 23 brouwerijen en proeft u meer dan 80 ambachtelijke bieren. Meerdere touringcaroffertes in één keer aanvragen en de meest voordelige uitkiezen? Vul nu het busofferte aanvraag formulier in!