Touringcar huren Nederland


Offerteaanvraag

Busreizen Nederland

Aangezien Nederland een klein land is, kunt u tijdens een busreis veel populaire bezienswaardigheden bezoeken. Als u een bus huurt, is dit altijd inclusief chauffeur. Hij of zij kan uw groep overal voor de deur afzetten wat enorm veel tijd kan schelen, waardoor u optimaal van uw reis kunt genieten. Het Venetië van Nederland, Giethoorn, is een klein, typisch Hollands plaatsje wat absoluut een bezoek waard is tijdens een busreis naar Nederland. Met de groep kunt u een boottocht doet, welke u meeneemt door de grachten van Giethoorn en langs schilderachtige huisjes. Op anderhalf uur rijden vindt u de Zaanse Schans, een uniek dorp met typische Nederlandse molens, huisjes en werkplaatsen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de verfmolen of de klompenmakerij. Hier kunt u gelijk een typisch Nederlands souvenirtje kopen voor het thuisfront. Het Verkade Experience museum is tevens een echte belevenis voor jong en oud!

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

 

Het grootste Zeehondenziekenhuis van Europa

Houdt u meer van de zee of de kust? Aan de westkant van Nederland is het strand van Scheveningen gelegen. Het is hier altijd gezellig druk, er zijn sfeervolle strandtentjes en breng ook een bezoek aan de Scheveningse Pier. De pier is een wandelpromenade over de zee en beschikt over een uitkijktoren, waar u met ideale weersomstandigheden, tot wel 17 kilometer zicht heeft. In de noordelijke provincie Groningen kunt u een bezoek brengen aan Pieterburen, het grootste en gespecialiseerde Zeehondenziekenhuis van Europa. Bezoek het centrum en ga daarna mee met een boottocht over de Waddenzee. Spot hier de zeehonden in hun eigen leefgebied. Tijdens een vakantie of uitstapje met de bus zijn er zoals u kunt lezen genoeg plekken die zeker de moeite waard zijn. Afhankelijk van de vakantieduur kunt u meerdere bezienswaardigheden combineren. Een seizoensgebonden uitstapje is het park de Keukenhof. Dit park gelegen in de bollenstreek Lisse, is alleen geopend van eind maart tot half mei. De precieze openingstijden verschillen per jaar. In de Keukenhof worden meer dan zeven miljoen hyacinten, tulpen en narcissen geplant. Er zijn verschillende uitkijkpunten over de kleurrijke bollenvelden en ook is er een boottocht welke langs de bollenvelden vaart.

De twee eeuwen oude treingeschiedenis

Tijdens een dagtocht of stedentrip naar Nederland zullen veel mensen ervoor kiezen om naar Amsterdam de gaan. De hoofdstad van Nederland heeft een gezellig centrum, met talloze musea en gezellige grachten. Toch is het leuk om eens voor een andere plaats te kiezen. De stad Utrecht, gelegen in het midden van Nederland, is minder druk dan Amsterdam maar heeft ook sfeervolle grachten en diverse musea om te bezoeken. Een echte aanrader is het Spoorwegmuseum, waar u als bezoeker leert over de twee eeuwen oude treingeschiedenis. Wilt u na het lezen over de bezienswaardigheden van Nederland een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be, maar wilt u hier eerst nog meer informatie over ontvangen? Er zijn namelijk verschillende types bussen te huur, denk aan een minibus, dubbeldekkerbus of partybus. Om erachter te komen welke bus geschikt is voor uw groepsvakantie, kunt u een offerteformulier invullen op Ikwileengoedkopebushuren.be. Na het invullen hiervan ontvangt u een e-mail met meerdere bus offertes die voldoen aan uw gestelde eisen. Het aanvragen van deze offertes is gratis en geheel vrijblijvend.


Offerte aanvragen vakantiereis Nederland