Touringcar verhuur Aalst


Offerteaanvraag

Touringcar huren Aalst

Laat u verrassen door het Aalsterse schone, ontdek de bezienswaardigheden en highlights. Aalst is een leuke Belgische stad onder de rook van Brussel. Ga een touringcar huren Aalst en laat u verwelkomen in de Aalsterse Ajuinen de tweede grootste stad van Oost-Vlaanderen. Bekende figuren, heel wat historische gebouwen, onverwachte plekjes, een leerrijk museum en gezellige winkelstraten met hier en daar een hip cafeetje. Dat is wat de stad te bieden heeft. Het is een stad met een rijke geschiedenis en dat kunt u op verschillende manieren ontdekken. Oh ja, proef ook zeker ‘het gouden bruin van Aalst’, wat staat voor de Aalsterse vlaai, een erkend en heerlijk streekproduct. Aalst is het meest bekend om zijn jaarlijks carnaval en zijn carnavaleske vete met de stad Dendermonde over de rechten op het Ros Beiaard en ook wel om zijn ‘Zwarte Man’, het standbeeld van Dirk Martens in het midden van de Grote Markt. Wat is typerend aan carnaval in Aalst? Aalst Carnaval is een driedaags feest met een typisch spottend, anarchistisch en satirisch karakter. Een van de bekendste onderdelen van Aalst Carnaval is de stoet met tientallen praalwagens. Jaarlijks lokt deze optocht meer dan 80.000 toeschouwers.Welkom in de Ajuinenstad. Haal de carnavals kostuums van zolder ga een dubbeldekker huren in Aalst en laat u bij verschillende kroegjes afzetten. Agge mar leut het. 3x Alaaf

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Met het gezin in de midibus

Er op uit naar naar Rollerland Aalst. Rollerland is een indoor kinderspeeltuin en rolschaatsbaan in Aalst die meer en meer aandacht trekt. In België heerst er namelijk een rolschaats hype sinds de meiden van K3 reclame maken voor rolschaatsen. Maar eigenlijk is rolschaatsen altijd ‘in’ geweest. Een midibus huren in Aalst met een vrolijke chauffeur is leuk voor het hele gezin. Een midibus is wat kleiner dan een touringcar, maar beschikt wel over alle gemakken die reizen met de bus zo comfortabel maken. Ook zijn midibussen door hun compacte formaat ook makkelijk in te zetten voor wat lastiger bereikbare plekken en smalle straten. In de buitenrand van Aalst is er een brandweermuseum met een unieke collectie aan brandweermateriaal. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Feestje in Aalst? Kom in de stemming met een partybus huren Aalst. Laat u van het feestgedruis naar Hotel Royal Astrid brengen. Hotel Royal Astrid is een luxe driesterrenhotel in het centrum van de stad. Het hotel is gevestigd in een recent volledig gerenoveerde oude herenwoning op één van de oudste en mooiste boulevards van Aalst.

Vrijblijvende offertes

Gaat u met een grote of kleine groep op pad? U kunt heel simpel een partybus of minibus huren Aalst boeken. U hoeft niet allemaal verschillende auto’s te charteren om iedereen in onder te brengen en u heeft geen vermoeide automobilisten, want bij een huren van wat voor soort bus dan ook krijgt er altijd een zeer ervaren chauffeur bij. Laat u online informeren bij ikwileengoedkopebushuren.be. Door het invullen van één offerteformulier vraagt u direct meerdere busoffertes op. U aanvraag gaat naar meerdere busmaatschappijen. Degene die het meeste bij u past kunt u dan zelf benaderen. Dit is altijd gratis en vrijblijvend.