Touringcar huren Antwerpen


Offerteaanvraag

Touringcar verhuur Antwerpen

Antwerpen is een populaire toeristische stad en dat is niet voor niets! Het heeft namelijk gewoon heel veel te bieden. Als u graag zorgeloos met een grote groep in een touringcar of dubbeldekker bus naar Antwerpen wil gaan, dan bent u bij ikwileengoedkopebushuren.be aan het juiste adres! Lees hier wat Antwerpen u te bieden heeft en wat wij u te bieden hebben.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Wat heeft Antwerpen u te bieden?

Antwerpen is een erg veelzijdige stad, waar voor iedereen wel wat te vinden is. Ten eerste heeft Antwerpen een prachtig historisch centrum. Hier kan u hele dagen rondlopen zonder dat u zich verveeld! U vindt hier onder andere de grote markt, het stadhuis en de Onze Lieve Vrouwekathedraal. Ideaal om één of meerdere dagen door te brengen om te genieten van de architectuur en, ook niet onbelangrijk, de gezellige sfeer. Op het gebied van musea is er in Antwerpen ook meer dan genoeg keuze. Zo kan u in Antwerpen bijvoorbeeld naar het Rubenshuis of het Maagdenhuis gaan om te genieten van kunst van oude meesters of een middagje naar het Chocolate Nation om alles te leren over Chocolade. En dit is nog maar een kleine greep uit de musea die in Antwerpen te vinden zijn! Voor het vervoer kan u onder andere een minibus huren Antwerpen of, wanneer u met een grotere groep gaat, kan u een midibus huren in Antwerpen. Antwerpen heeft echt nog veel meer te bieden, zoals bijvoorbeeld de ZOO Antwerpen. ZOO Antwerpen is een van Europa’s bekendste dierentuinen. Hier vind u ruim 950 verschillende diersoorten! De perfecte locatie voor een schoolreisje! Ook is Antwerpen, met het Bosuilstadion, het thuis van de voetbalclub Royal Antwerp FC. U kan er dus genieten van spannende voetbalwedstrijden. Voor uitgaansgelegenheden bent u in Antwerpen ook op de juiste plek. Bij onder andere Ikon en Trix kan u genieten van een heerlijke avond. Hiervoor zou u een partybus huren Antwerpen kunnen overwegen! Tot slot zijn er in Antwerpen talloze cafeetjes en restaurants waar u gezellig uw avonden kan doorbrengen met uw gezelschap. Zoals gezegd is er voor iedereen wat te doen in Antwerpen, en het is dan ook zeker de moeite waard om één of meerdere dagen naar Antwerpen te gaan!

Het huren van uw vervoermiddel

Wanneer u een touringcar, bus of een van onze andere vervoersmiddelen huurt voor uw reis naar Antwerpen kan u eenvoudig uw eigen schema bepalen. Dit geeft veel vrijheid en scheelt een hoop stress. Daarnaast kan de gezelligheid op deze manier onderweg al beginnen! Het is de ideale oplossing voor vervoer bij bruiloften, schoolreisjes, personeelsfeestjes en nog veel meer. U kunt bij ons, ikwileengoedkopebushuren.be, een touringcar huren naar Antwerpen of zelfs een dubbeldekker huren. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan. U hoeft hiervoor maar één keer een offerteformulier in te vullen waarna u per mail verschillende offertes ontvangt die voldoen aan de door u gestelde eisen. U kan vervolgens zelf een keuze maken uit de aan u voorgestelde aanbiedingen. En zoals al eerder gezegd, dit alles geheel vrijblijvend. Het huren van een touringcar was nog nooit zo makkelijk!