Touringcar huren Gent


Offerteaanvraag

Touringcar verhuur Gent

Gent ligt aan de kruising van de rivieren Lys en Schelde en is één van de mooiste steden van België. Gent is absoluut de moeite waard om er een stedentrip van te maken. u kunt een touringcar huren Gent reserveren, wanneer u met meerdere personen bent om u in het centrum te laten afzetten. Heerlijk wandelen door de straten van Gent is als een tijdreis. u ziet er kathedralen, kerken, kastelen en oude huizen. Geniet van de geweldige uitzichten. Een dubbeldekker huren in Gent brengt jullie veilig naar kasteel Gravensteen. Het is ook zeer geschikt voor een familie uitje en ligt in hartje centrum. Dit middeleeuwse kasteel heeft een grote rol gespeeld in veel van Gents historische momenten. Neem ook een kijkje in Klein Begijnhof, een klein maar prachtig historisch kwartier. Dit stukje van de stad wordt gekenmerkt door haar unieke kleine winkeltjes en bruisende cultuur. Voordeel van het reizen met een touringcar of dubbeldekker is ook dat je niet telkens hoeft te wachten. De zeer vriendelijk chauffeur brengt jullie weg en haalt jullie ook weer op. Waar en hoe laat u maar wilt.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Met de midibus naar een feest

Vindt u het leuk om tijdens een stedentrip een festival te bezoeken? Dan zijn de Gentse Feesten wellicht iets voor u. Tien dagen lang zakken duizenden mensen af naar Gent. Tot de publiekstrekkers horen o.a. de openingsstoet, het Bal 1900, het International Puppetbuskersfestival, het Internationaal Straattheaterfestival, de spiegeltent in het Baudelopark. u kunt een partybus huren Gent om u naar dit zinnenprikkelend cultureel volksfeest met talloze nationale en internationale artiesten te laten afzetten. Een unicum in Europa omwille van een gevarieerd en gratis aanbod van (muziek)optredens, (straat)theater, tentoonstellingen, kinderanimatie, kermis, parades en stoeten en zoveel meer. In de partybus kunt u al gezellig met een hapje en een drankje beginnen. Een kleinere groep? Geen probleem. U kunt een midibus huren in Gent en zo ook naar de Festivals gaan. Er zijn er genoeg in Gent. Een midibus kan jullie ook ophalen op het Station Gent-Sint-Pieters en u zo afzetten bij het Festival wat u wilt meevieren. Dat kan ook OdeGand zijn. Dit is een muziekfeest op en langs de Gentse binnenwateren. Vaar van het ene naar het andere concert en ontdek alle muziekgenres van flamenco over jazz en klassiek. Ontdek de vele historische parels van de stad en laat je hart veroveren door de verrassende klanken gaande van puur klassiek tot muziek van ver weg, maar ook van wonderlijke ontmoetingen tussen verschillende muzikale werelden.

Mannen onder elkaar

Ga met een stel vrienden er gezellig op uit om biertjes te drinken in het centrum van Gent. Mannen onder elkaar. Geniet van de overheerlijke streekbieren. Maar waar kunt u nu één van deze bussen huren? Kijk eens bij ikwileengoedkopebushuren.be. Laat u informeren naar de vele voordelen. Kom erachter hoe betrouwbaar en comfortabel de bussen zijn en wat een vriendelijke chauffeurs er met u meereizen. Ontdek het mooie Gent. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere touringcaroffertes aan.