Rolstoeltouringcar huren


Offerteaanvraag

Rolstoel touringcar verhuur

We gaan er graag op uit. Als we een jaar lang hard gewerkt hebben bijvoorbeeld, dan zijn we wel toe aan een welverdiende vakantie. Vaak maakt het niet eens zoveel uit waar naar toe. Als we er maar even tussenuit zijn. Even weg van de sleur van alledag. Even uit de routine van vijf dagen werken en twee dagen weekend. Af en toe is het wel lekker om een paar weken achter elkaar weekend te hebben, toch? Naast de vakantie is het ook fijn om een paar keer per jaar afleiding te hebben in de vorm van een uitje. En dat kan ook allemaal. Alleen al in Nederland zijn er genoeg mogelijkheden om je zinnen even te verzetten. Maar wat als je minder valide bent? Dan is het niet zo vanzelfsprekend om er even tussenuit te gaan met de auto, bus of trein. Maar er is een mogelijkheid.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Rolstoeltouringcar huren

Stel je wilt met een gezelschap minder validen een uitje maken, dan kun je een rolstoeltouringcar huren. Deze bus voor minder validen heeft de mogelijk om mensen die in een rolstoel zitten toch toegang te bieden tot een touringcar. Deze rolstoelbus heeft bovendien een lage instap. Dit is ook praktisch voor mensen die bijvoorbeeld niet in een rolstoel zitten maar wel minder goed ter been zijn. Een touringcar voor rolstoelgebruikers is dus in vele opzichten ideaal. Ook als je niet per se met een groot gezelschap minder validen op pad gaat, maar met een groep waarbij er een aantal mindervaliden aanwezig zullen zijn is het huren van een rolstoeltouringcar mogelijk. Iedereen van je club kan dan gewoon mee.

Met een rolstoel touringcar kun je natuurlijk overal naar toe. Denk bijvoorbeeld aan de dierentuin. Hoe leuk is dat om met een heel gezelschap gezellig dieren te gaan kijken. Of wat te denken van een voetbalwedstrijd. In de stadions wordt er tegenwoordig ook volop rekening gehouden met de minder validen.

Waar te huur

Als je de beslissing hebt genomen om een rolstoeltouringcar te huren, dan wil je waarschijnlijk nog wel weten waar je dan terecht kunt. Kijk maar eens op Ikwileengoedkopebushuren.be. Hier hebben ze altijd de geschikte bus voor jou, dus ook een rolstoeltouringcar. Buiten een rolstoeltouringcar heeft deze aanbieder allerlei mooie bussen in de verhuur. Of je nou met tien of met honderd man op pad gaat, ikwileengoedkopebushuren.be heeft altijd het juiste vervoersmiddel voor je. Of meerdere natuurlijk, want als je met honderd man op pad gaat dan past het niet in één bus. Dus ga jij bijvoorbeeld met je voetbalteam op pad binnenkort maar is het vervoer nog niet geregeld? Informeer dan eens bij de bovenstaande aanbieder. Ook als je een bedrijfsuitje wilt organiseren kan een touringcar een geschikt vervoersmiddel zijn. Je kunt dan met een grotere groep in één vervoersmiddel gezellig bij elkaar zitten. Ondertussen kun je dan genieten van een hapje en een drankje met elkaar. Wil je gericht een rolstoeltouringcar huren, Vul eenmalig het offerte formulier in en ontvang meerdere rolstoeltouringcar offertes.