Touringcar huren Duitsland


Offerteaanvraag

Busreizen Duitsland

Een onvergetelijke reis met een busreis naar Duitsland regelt u via Ikwileengoedkopebushuren.be. Vanaf elke Belgische regio zijn bussen te huur waarmee u bestemmingen als Duitsland makkelijk kunt bezoeken samen met een grote groep aan gezelschap. In Duitsland gaat u met een comfortabele dubbeldekker of touringcar naar bekende steden als Berlijn, Frankfurt, München en Düsseldorf. Bezoek de vele plaatsen en bezienswaardigheden op Duitse grond. Voor elk moment huurt een speciale bus om Duitsland te bezoeken. Ga op schoolreis naar het Zwarte Woud en beleef supermooie pretparken als het Moviepark in Oberhausen, vol met thrills en spectaculaire adrenaline attracties. Een ander bekend pretpark is het enorme Europapark in het Zwarte Woud. Dit park is het bekendste en meest bezochte attractiepark na Disneyland in Parijs. Andere parken die u tijdens een vakantie in Duitsland bezoekt met uw grote gezelschap per bus zijn Phantasialand waar fantasie werkelijkheid wordt met unieke attracties en thrillrides en Kalkar Wunderland met all inclusive restaurants. Duitsland heeft enorm veel cultuur en historie en steden vol musea, moderne gebouwen en oude monumenten. Het land telt diverse wintersportgebieden in de bergen en is zeer veelzijdig. In het zuiden vindt u bergen en bossen. In het noorden bezoekt u de kust en de Duitse waddeneilanden.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Bus huren op reis naar Duitsland

U regelt een dagtocht of stedentrip naar Duitsland door een touringcar naar keuze te boeken. Een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be is behoorlijk aantrekkelijk qua prijs. Regel een partybus of midibus voor een vakantie of uitstapje met de bus naar Duitsland. De partybus is een uniek vervoermiddel om grote poppodia en evenementen mee te bezoeken. In de grote ruime feestbus vindt u alles wat u ook in een disco vindt. Van lichteffecten tot dansvloeren en van een DJ optredens tot luxe drankjes aan de bar. U vraagt een offerte op voor de feestbus. Kies daaruit voor een feestelijke rit in een opgepimpte feestbus of in een complete VIP partybus waar luxe centraal staat. De grote banken en stoelen van leer zorgen dat u 1e klas reist in de VIP partybus naar Duitsland. U reist met de groep die u meeneemt als een beroemde artiest met deze uitbundige muziekbus. Ervaar dus het echte VIP glamour leven in deze imposante discobus. Reis naar grote podia en festivals in Duitsland als Rock em Ring, Hurricane, Melt, Fusion, Airbeat en Ikarus. Ook als u op huwelijksreis wil naar Duitsland is deze bus een must.

Een geschikte bus huren voor uw reis

Informeer op de website ikwileengoedkopebushuren.be naar de mogelijkheden. Het is mogelijk om allerlei vertreklocaties in België op te geven voor uw stedentrip of vakantie naar Duitsland. Het is fijn als u uzelf kunt vermaken in de bus. Regel daarom een bus met LCD schermen om TV te kunnen kijken onderweg of een bus waarin u extra ruimte heeft zodat u ook uit kunt rusten onderweg. De bussen hebben diverse capaciteiten en er kunnen verschillende groepsgroottes mee. U geeft ook bij de boeking het totaal aantal personen aan dat meereist. De bussen beschikken altijd over een vrolijke chauffeur.


Offerte aanvragen vakantiereis Duitsland