Touringcar verhuur Mechelen


Offerteaanvraag

Touringcar huren Mechelen

Er zijn heel veel redenen waarom u echt eens de stad Mechelen zou kunnen bezoeken. Kleine stad Mechelen bokst op tegen de bekende Belgische steden als Brussel, Brugge en Gent. Maar Mechelen kan dat heel goed, dat opboksen. Het is een bruisende, historische stad waar u kan proeven van het goede leven. Een stad met een rijke geschiedenis en toch lekker modern. Een stad met veel gezellige pleintjes en heerlijke restaurants. Mechelen waar het bier in vrouwenhanden is. Bier een mannenzaak? Vergeet het maar. Mechelen maakt korte metten met de taboes en vooroordelen die er zijn over bier. Het doel van Mechelen is om meer mannen én vrouwen samen van het bier te laten genieten. Wat is er leuker om samen met uw vrienden een touringcar huren Mechelen en eens langs verschillende bruine cafeetjes te gaan. Niemand hoeft er te bobben. Bent u met een vrienden groep van 70 tot 90 personen is een dubbeldekker bus huren in Mechelen een goede optie.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Dansmoves in de partybus

Een leuk evenement in Mechelen is Parkpop. Een partybus huren Mechelen brengt u veilig naar dit Festival. Gezellige partybussen met ledverlichting, lasers, rookmachine en dansruimte. Kunt u niet snel genoeg op het festival zijn? Laat dan uw dansmoves alvast zien, pak uit. Een kleiner gezelschap? Door een midibus huren in Mechelen kunt u zich laten afzetten aan de Binnendijle. De Binnedijle stroomt en kronkelt door de binnenstad van Mechelen. En waar water is, is waterplezier. Ontdek de stad vanaf het water door een rondvaart te maken, maar beter nog, wandel over het water. Het speciale Dijlepad is een drijvend wandelpad dat u over de stadsrivier voert. Een groene wandeling waarbij u kan genieten van de charmante huisjes aan het water. Of neem plaats op één van de terrassen op de Vismarkt. Deze terrassen bieden uitzicht op de Binnendijle en de voorbijvarende bootjes. De Vismarkt is één van de leukste plekken in de stad om te borrelen. Ook de Mechelaren komen er graag voor een hapje en een drankje. Met een groep van 20 personen kunt u een minibus huren en zo van de Sint Janskerk via de Vismarkt naar Brouwerij Het Anker reizen.

Het huren van een bus is comfortabel

Een beetje comfort is niet weg als u met een groep een uitstapje maakt. Een ervaren chauffeur zorgt ervoor dat u op de plek van bestemming komt, dus u heeft geen stress over de reisroute. U kunt zelf de plek bepalen waar u wordt opgehaald en wordt afgezet, en vervolgens hoeft u zich niet druk te maken over parkeerproblemen. De reis is zorgeloos. In een bus heeft u meer beenruimte en bewegingsvrijheid dan in een auto. Touringcars hebben een toilet, een koffiebar, een koelkast en een televisie aan boord, en soms zelfs gratis wifi. U kunt onderweg een drankje drinken en dankzij de verstelbare stoelen een dutje doen. Gaat u met een grote of kleine groep mensen op pad? Kijk bij ikwileengoedkopebushuren.be welke bus het beste bij u past. Meerdere busoffertes in één keer aanvragen en de meest voordelige uitkiezen? Vul nu het busofferte aanvraag formulier in!