Schoolreis bus verhuur


Offerteaanvraag

Schoolreizen

Jaaaaa schoolreisje. De kinderen van uw school kijken hier het hele jaar naar uit. En u als organisator? Ga een bus voor schoolreis huren bij ikwileengoedkopebushuren.be. U krijgt een schoolreis bus met chauffeur erbij. Deze goed opgeleide betrokken chauffeurs zijn ervaren en weten zich onder alle weersomstandigheden en op elke weg te handhaven. Een bus voor schoolreis huren betekent ook veilig busvervoer en zeker ook comfortabel vervoer voor de kids. Als schoolreis bus huurder krijgt u garantie inzake veiligheid, comfort, naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de sociale voorschriften in de branche. Afhankelijk van het programma zullen bepaalde leraren de voorkeur geven aan een eenvoudige heen- en terugreis, bijvoorbeeld voor een bezoekje aan een museum of pretpark. Andere leraren zullen er de voorkeur aan geven de bus de hele dag of de hele duur van de schoolreis te kunnen gebruiken. Vergeet niet dat alle opties mogelijk zijn. Indien gewenst, kan de chauffeur u tijdens het volledige klassenuitje begeleiden. Hij blijft bij u en vervoert u naar ieder uitstapje van de schoolexcursie.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Gele bus op wielen

Voor veel kinderen en docenten is het schoolreisje het hoogtepunt van het jaar, maar voor de organisator betekent het veel extra werk. Bij ikwileengoedkopebushuren.be staan ze voor een nauwe samenwerking bekend en proberen ze zoveel mogelijk te helpen om een geslaagd schoolreisje te organiseren. Ga een opvallende en leuke bus huren voor een schoolreisje. Gezellig voor de kids en leraren. De gele bus op wielen is een echte aanrader. Zo’n prachtige gele Amerikaanse schoolbus is apart, heeft een stoere uitstraling en kunnen daarbij heel veel scholieren vervoeren. In Europa worden oude Amerikaanse schoolbussen vooral gebruikt voor bijzonder vervoer zoals bruiloften, familie uitjes, vrijgezellenfeestjes, gala, trouwvervoer, schoolreisjes, bedrijfsuitjes. Bij ikwileengoedkopebushuren.be bent u gegarandeerd van een goedkoop schoolreisje. Een voordeel van het huren van een bus is dat iedereen bij elkaar blijft. Met een verzameling auto’s is er altijd wel iemand die de aansluiting mist of de weg kwijt raakt. Als u reist met het openbaar vervoer, moet u maar hopen dat iedereen van het gezelschap bij elkaar blijft. Los daarvan heeft u geen gedoe met vervoerbewijzen of is iedereen wel ingecheckt?

De dubbeldekker een attractie op zich

U kunt heel eenvoudig busoffertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.be. Geef al uw wensen aan zoals de plaats van vertrek en de aankomst. En natuurlijk het aantal kids en leraren. Welk soort bus u graag wilt. U ontvangt al heel snel verschillende offertes van aanbieders op uw mail. Het aanvragen van offertes is allemaal geheel vrijblijvend en gratis. Met de bus maakt u het schoolreisje betaalbaar en compleet. Waar u ook maar naar toe gaat. De schoolbus is het ideale maar vooral het veiligste vervoersmiddel voor de klassen. De touringcar en zeker de dubbeldekker is voor de meeste kinderen al een attractie op zichzelf. Het werkt sfeerverhogend en natuurlijk is het extra gezellig om met z’n allen op schoolreis te gaan. Een tussenstop is nooit een probleem en de ervaren chauffeur zorgt voor een soepel verloop van de reis. Ga een bus voor schooluitje regelen bij ikwileengoedkopebushuren.be. U krijgt de beste prijs voor uw reis. Zo blijft er wat over voor dat extra ijsje voor de kids.