Touringcar verhuur Mortsel


Offerteaanvraag

Touringcar huren Mortsel

We kunnen er niet onderuit: ontspanning is onmisbaar in het leven en is erop uittrekken nog altijd een van de beste manieren om tot rust te komen. Er zijn in België gelukkig voldoende mogelijkheden om te genieten van de natuur en de rijke historie. Ook Mortsel doet daar niet voor onder en is een trip ernaar gauw geregeld via Ikwileengoedkopebushuren.be. Is het in de planning om met een grote groep op stap te gaan? Dan zal er gekozen moeten worden voor dubbeldekker huren in Mortsel. Misschien wel het eerste waar er in Mortsel een bezoek aan moet worden gebracht, is de Grote Markt.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Genieten van een uniek uitzicht

Al staande op het plein is er een prachtig uitzicht op de 16de-eeuwse gebouwen waaronder het Stadhuis. Het plein bruist van activiteiten en valt het groene beeld van Brabo ook op. Die wordt in Mortsel als een legendarische figuur beschouwd. Met touringcar huren Mortsel is het daarna weer op stap gaan naar de volgende bezienswaardigheid. Het Begijnhof Lier staat er nog steeds bij zoals het 700 jaar geleden was. Er bevinden zich 11 straten met samen 162 huisjes. Al lopend door het Begijnhof waant men zich terug in de tijd en kan er genoten worden van de rustieke sfeer die het allemaal uitstraalt. Mortsel zelf heeft als relatief kleine stad niet veel om te bezichtigen, maar is het anders gesteld met de omgeving. In de nabijheid bevindt zich Fort 4, een 18de-eeuws fort die er nog helemaal ongeschonden bij staat. Om het fort heen staat er een flink stuk ongerepte natuur en lopen er vele bospaden om er ongestoord te lopen wandelen. Vergeet dus ook niet om de picknickmand mee te nemen. Bij partybus huren Mortsel hoort er ook een chauffeur bij en zorgt die er altijd wel voor dat de trip een veilig verloop heeft. Iedereen in het gezelschap kan zich zo ook volledig op de trip toeleggen. Maak het allemaal dus gauw in orde via Ikwileengoedkopebushuren.be. Vraag nu in één keer gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan.

Nog meer te zien rond Mortsel

Eenmaal op stap met minibus huren Mortsel, zal er ook gekeken moeten worden naar wat er nog meer te zien valt in de omgeving. Zo staat Kasteel Cantecroy er statig bij en bevindt zich er ook een restaurant. Vooral in de avonduren straalt het een leuke sfeer uit en is het dubbel genieten van de gerechten uit de Italiaanse keuken. Een andere kijk op de prachtige natuur om Mortsel wordt verkregen in Klein-Zwitserland. Dit park biedt bezoekers een kijkje in de unieke flora van en zijn er verschillende wandelpaden aanwezig waar men op gemak het gebied kan verkennen. Om de jongeren tegemoet te komen bij midibus huren in Mortsel, is het aangeraden om het Meihof Edegem te bezoeken. Die ligt op een afstand rijden van Mortsel, maar zijn er naast de vele speeltuigen ook nog een bistro en waterspeeltuin aanwezig. Niet te lang meer wachten dus met het in orde maken van een bus via Ikwileengoedkopebushuren.be. Vraag nu in één keer gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan.

Offerte aanvragen touringcar huren Mortsel!