Schoolreis bus verhuur Verviers


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Verviers

Wanneer er over Verviers wordt gesproken, springt bij velen gelijk de gedachte op van de Fontaine Ortmans. Deze is niet alleen wereldberoemd, maar is het door de jaren heen ook het trekpleister van de stad geworden. Verspreid over Verviers bevinden zich maar liefst 21 fonteinen en hebben die voor een deel hun bestaan te danken aan het rijke textielverleden. De stad ligt namelijk gunstig aan de rivier de Vesder en zijn er verder nog veel historische gebouwen aanwezig. Alle ingrediënten zijn er dus aanwezig voor een leerzame schoolreis en kan een geschikte bus via Ikwileengoedkopebushuren.be worden gereserveerd. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Chocoladeliefhebbers: let maar even op!

Verviers staat namelijk ook beken om haar chocolade en komt dat mooi tot uiting bij Chocolaterie Darcis & Chocolade Museum. De kinderen zullen in het museum kennismaken met de oorsprong van chocolade en eindigt de rondleiding in een heus atelier waar er bonbons en pralines worden gemaakt. Wat is dat nu een lust voor het oog. Het blijft gelukkig niet daarbij en mag er geproefd worden van alle lekkernijen in de chocolaterie. Daar kan er ook genoten worden van gebakjes. Met schoolreis bus huren Verviers worden de kinderen dus lekker verwend in Verviers. Er valt natuurlijk nog veel meer te zien en beleven. Zo mag het Stadhuis niet vergeten worden. Die werd in de 18de eeuw gebouwd en worden er rondleidingen op aanvraag verzorgt. Interessant is een bezoek aan het Huis van het Water. Daar wordt er uitgelegd wat het belang van Verviers was en nog steeds is voor de watervoorziening van België. Het water van de stad is namelijk kalkarm en heeft dat er in het verleden ook voor gezorgd dat Verviers tot de wol hoofdstad van de wereld behoorde. Huur een midibus voor schooluitstapje is perfect voor kleine groepen en hoort daar uiteraard ook een chauffeur bij.

Rond de stad is er veel van te merken

De Barrage de La Gileppe is namelijk de oudste drinkwaterstuwdam in België en bevinden zich om het meer heen veel wandelpaden. Daar zullen de kinderen zeker leuk beziggehouden kunnen worden en laat het hun gelijk kennismaken met de unieke flora en fauna die de Ardennen te bieden hebben. Er kunnen zonder problemen ook grote groep mee op zo een reis. Dubbeldekker huren voor schoolreis in Verviers is dan namelijk de beste optie. Zo een dubbeldekker hoeft ook niet veel te kosten wanneer die via Ikwileengoedkopebushuren.be wordt gereserveerd. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Ook wat buiten Verviers gelegen, is Parc de Séroule. Dat is een wandel- en dierenpark en kan er op het uitgebreid terrein in alle rust worden rondgekeken. Het park is vooral in de zomer een aanrader. Met zoveel te zien en beleven in en rond Verviers rest er niets meer dan partybus voor schooluitje in Verviers. Dankzij het ruim aanbod zal er zelfs voor de hoogtijdagen wel een geschikte bus gevonden worden. De kosten vallen altijd wel reuze mee omdat er meerdere offertes met elkaar kunnen worden vergeleken.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Verviers!