Schoolreis bus verhuur Mortsel


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Mortsel

Bent u van plan om een schoolreis naar Mortesel te organiseren dan heeft u normaal gezien veel tijd en moeite nodig om alleen al het transport te regelen. Hier is echter een gemakkelijke oplossing voor. U kunt de website Ikwileengoedkopebushuren.be veel verschillende offertes aanvragen. Zo kunt u kiezen wat voor een transportmiddel het beste bij de uitstap past en krijgt u ook een duidelijk overzicht van alle verschillende prijzen. Door het invullen van één offerteformulier vraagt u direct meerdere busoffertes op gratis en vrijblijvend. Een uitstekend vervoersmiddel is de traditionele touringcar. Deze kan tussen de 44 en 66 passagiers vervoeren en brengt de groep naar de bestemming en komt op de afgesproken tijd weer terug om deze op te halen. Zo kunt u de schoolreis plannen rondom het centrum van Mortsel en kunt u verschillende bezienswaardigheden bewonderen met de leerlingen. Enkele van de bekendere bezienswaardigheden in Mortel zij: De Grote markt, de Sint-Benediktus kerk, kasteel ten trope en fort 4. Mocht het zijn dat u met een grotere groep bent en de leerlingen niet allemaal in een normale touringcar passen, Dan is er ook nog een alternatief beschikbaar. U kunt dan een dubbeldekker huren voor schoolreis in Mortsel. Dit is het grootse transportmiddel wat beschikbaar is. het kan tussen de 70 en 90 passagiers vervoeren.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Partybus huren naar Mortsel

Een partybus voor schooluitje in Mortsel afhuren is ook een leuk alternatief vergeleken met de traditionele transportmiddelen die bij schooluitstapjes worden gebruikt. Een partybus is eigenlijk een omgebouwde touringcar die voorzien is van allerlei extra snufjes. Zo is er een goede muziekinstallatie aanwezig, gekoelde drankjes en het is zelf mogelijk om catering te reserveren voor tijdens de busrit. Verder is er ook een dj-boot aanwezig en een DJ die voor live muziek kan zorgen. Zo wordt er een leuke en gezellige feest-sfeer gecreëerd. Een partybus huren is bijvoorbeeld een leuke optie als een klasgenoot jarig is en er een daguitstap gepland is naar Mortsel. Een partybus kan tussen de 20-45 passagiers vervoeren. Een van de andere leuke extra’s van een partybus is de chauffeur. Deze is niet alleen een professionele gediplomeerde chauffeur, maar deze begrijpt ook dat de busrit zelf ook een belangrijk onderdeel uitmaakt van het feest. Naast een schooluitstap kan een partybus natuurlijk ook gehuurd worden voor andere feest gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagsfeesten of vrijgezellenfeesten

Midibus huren naar Mortsel

Huur een midibus voor schooluitstapjes naar Mortsel als de groep waarmee u reist wat kleiner is. Zo kan een midibus tussen de 22 en 35 passagiers vervoeren. Het grote voordeel van een midibus is de grootte van de bus. Omdat deze niet al te groot is zoals een normale touringcar of een dubbeldekker, is het veel gemakkelijker om zo door het centrum van de stad te navigeren. Zo kunt u ook zeer gemakkelijk bij elke bezienswaardigheden die zich in het centrum bevinden. Ook dit is een zeer groot voordeel van het huren van een midibus. De bussen worden allemaal ook goed onderhouden door ervaren monteurs en beschikken natuurlijk over de jaarlijkse APK-keuring.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Mortsel!