Schoolreis bus verhuur Genk


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Genk

Maak van een schoolreis een belevenis in Genk met een bus die u zelf huurt. Genk is een gebied met diverse speeltuinen en leerzame attracties voor klassen van de hele school. Met een eigen bus reizen de schoolgroepen comfortabel naar de bestemming toe. Laat de scholieren onder andere een dagje klimmen en klauteren in het Speelmijntje in de omgeving van Genk. Er zijn heel wat opties om de gewenste bus te huren. Dubbeldekker huren voor schoolreis in Genk is bijvoorbeeld leuk als u met de hele school op reis gaat zodat grote groepen mooi verspreid door de bus zitten. De eigen chauffeur zal iedereen bijstaan tijdens de rit. Maar ook een partybus voor schooluitje in Genk is een hele belevenis. Met de partybus heeft u een grappige bus die van muziek is voorzien, spectaculaire rook en lichteffecten en zelfs een party bar met allerlei lekkere gekoelde drankjes. Om het nog uitbundiger te maken huurt u de ruime VIP partybus. Met de feesttent die op de weg rijdt, bezoekt u festivals als het Absolutely Free Festival in Genk. Op dit gezellige zomerfestival komt u verschillende muziekstijlen tegen. Van pop en electro tot gitaar. Dit hippe evenement vindt plaats in de Genkse C-Mine. Vul het busofferte formulier in en ontvang spoedig meerdere busaanbiedingen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Leuke bussen voor een schooluitstapje in Genk

Huur een midibus voor schooluitstapje om een klas van 20 scholieren in te vervoeren. Of huur een touringcar met alles erop en eraan zoals een TV scherm en oplaadmogelijkheden door middel van USB aansluitingen. Ook de partybus is van de beste voorzieningen voorzien zoals een groot TV scherm waarop gave videoclips zijn te zien. Elke bus kunt u met desbetreffende voorzieningen boeken. In de partybus kunt u dansen of relaxen in de grote leren stoelen. Ervaar reizen in stijl als een beroemdheid. In Genk ligt een bijzonder fietspad. Dit pad lijkt door het water te lopen. De bus zet u af bij fietsverhuur en wandel punten. Zo komt u met uw schooluitje ook aan uw dagelijkse dosis beweging toe in een mooie omgeving met veel water. Het fietspad onder de waterpeil heeft een ongebruikelijk surrealistische uitstraling. Ideaal voor een schooluitstapje dus om te ervaren. Om een hike af te leggen met de klas bezoekt u bijzondere monumenten aan de wandelroute zoals kasteel Bokrijk. Laat de school de geschiedenis van de omgeving Genk beleven. Naast een leuk uitje is een bezoek aan een museum, monument of kasteel erg leerzaam.

Goedkoop een bus huren

Op Ikwileengoedkopebushuren.be vindt u direct de schoolbus die u zoekt. Huur een midibus, partybus, Amerikaanse stijl schoolbus of een grote ruime touringcar die ook in dubbeldekker versie mogelijk is. Plan uw reis eerst en vul het busofferte formulier in en ontvang spoedig meerdere busaanbiedingen. De kinderen kunnen hun koffers inpakken en met plezier op schoolreis. Gaat uw school op reis voor meer dagen of naar meerdere bestemmingen in regio Genk? Dan kan dit zonder moeite geregeld worden door elke bestemming met de vertrek en aankomstdatum in te vullen. Zo heeft u gedurende schoolreis een vaste bus waarmee u rondtrekt.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Genk!