Schoolreis bus verhuur Charleroi


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Charleroi

Charleroi, nog net gelegen in de Belgische Ardennen, is een industriestad in de provincie Henegouwen. U heeft er vast ook wel eens van gehoord, aangezien er een bekend vliegveld ligt. In het centrum is veel street art te zien, wat leuk is om te bezoeken tijdens een trip aan deze plaats. Huur een midibus voor schooluitstapje (geschikt voor 27 tot 35 personen) en maak een tour langs alle bezienswaardigheden. Sluit de dag gezellig af in een restaurant in het levendige centrum. Ook kunt u een partybus voor schooluitje in Charleroi huren en ga dansend van de ene toeristische trekpleister naar de ander. Breng een bezoek aan de Grand Canyon van de Ardennen. De Fondry des Chiens wordt zo genoemd, al is het niet echt te vergelijken met de bekende kloof in Amerika. Wel is het erg uniek en België en daarom een officieel natuurmonument. De zogenoemde Fondry’s zijn ontstaan door het wegsijpelen van water door de bodem van kalksteen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Ruïnes en een kolenmijn

Wilt u een schoolreis bus huren Charleroi inclusief chauffeur, dan mag u de volgende plekken in deze stad zeker niet missen. De ruïnes van de Abdij van Aulne zijn een absolute must om te bezoeken, zeker ook tijdens een schoolreisje. Het zijn indrukwekkende gebouwen en er valt veel over de geschiedenis van deze ruïnes te vertellen. Zo zou het in 657 gesticht zijn door Landelinus en werd het door verschillende groepen monniken bewoond. Door Franse revolutionairen werd het in 1794 verwoest. Daarnaast zijn er ten zuiden Charleroi oude kolenmijnen te vinden, welke een plekje hebben op de UNESCO Werelderfgoed lijst. U kunt de kolenmijn Bois du Cazier bezoeken en dit kunt u goed combineren het industrie- en glasmuseum. Naast al deze historische uitstapjes, is het leuk om dit af te wisselen met iets luchtigers. Bezoek het voetbalstadion van de Royal Charleloi Sporting Club. De spelers worden ook wel De Zebra’s genoemd door de shirtjes met zwarte en witte strepen.

Een wandeling langs 200 tuinen

Gaat u op pad met de hele school dan kunt u een dubbeldekker huren voor schoolreis in Charleroi. Maak dan zeker ook een stop bij de Hangende tuinen van Thuin. Het heeft veel middeleeuwse steegjes en staat tevens op de lijst van uitzonderlijk erfgoed van Wallonië. Als u met de gehuurde bus met chauffeur komt aanrijden vanuit het zuiden, dan zijn de tuinen het beste te zien. Stap zeker ook uit om een wandeling te maken langs de 200 tuinen die omringd zijn door zandstenen muren. Deze muren reflecteren warmte waardoor er bijzondere planten kunnen groeien. Naast deze hoogtepunten zijn er nog vele leuke plekken om te bezoeken tijdens een schoolreisje. Bent u enthousiast geworden? Kijk dan nu snel verder op onze site Ikwileengoedkopebushuren.be voor meer informatie. Op de site is het mogelijk heel eenvoudig één offerteformulier in te vullen, waarna u per e-mail meerdere offertes zal ontvangen die voldoen aan uw gestelde eisen. Hierna kunt u zelf een keuze maken uit alle aanbiedingen en dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Charleroi!