Schoolreis bus verhuur Aalst


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Aalst

Schoolreis bus huren Aalst is de beste keuze als uw schoolreisje in de omgeving van Aalst is. U heeft de mogelijkheid om diverse bussen inclusief chauffeur te huren als u met uw leerlingen op stap gaat in deze mooie omgeving. In de omgeving van het Belgische Aalst kunnen de leerlingen uitstapjes maken naar verschillende soorten mooie kastelen, kathedralen, parken, tuinen en musea. Ook biedt de mooie natuur van Aalst veel fietsroutes. De bus kan u met uw klas afzetten bij een fietsverhuurbedrijf waarna er een rondje door de natuur kan worden gefietst. Met de bus kunnen de leerlingen bijvoorbeeld het mooie stadspark van Aalst bezoeken of spetteren in Aquatopia in Aalst. Een bus huren biedt uiteenlopende mogelijkheden voor inspirerende schoolreisjes. Er is ruimte voor alle leerlingen in een grote ruime privé bus. Ook een meerdaagse trip zoals een schoolkamp is mogelijk. U reserveert dan een busretour naar een camping, herberg of vakantiepark in de omgeving van Aalst.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Soorten bussen

U heeft veel keuze uit schoolbussen. Zo kunt u een dubbeldekker huren voor schoolreis in Aalst of huur een midibus voor schooluitstapje. Een grote dubbeldekker biedt veel ruimte voor grote klassen. U kunt zelfs meerdere klassen in een bus vervoeren. De midibus is daartegen erg geschikt voor kleinere groepen van hooguit 20 personen. Deze compacte bus is lekker voordelig en gezellig. Alle bussen hebben een chauffeur die erg gastvrij is, en iedereen op tijd naar de bestemming transporteert. Een erg creatieve mogelijkheid die extra leuk is voor kinderen en jongeren is het huren van een partybus. Partybus voor schooluitje in Aalst kan worden ingezet als u met uw klas naar een schoolbal, gala, discotheek of schoolfeest gaat bijvoorbeeld. Leerlingen kunnen namelijk in de bus alvast gaan feesten voordat ze op hun feestbestemming komen. Het betreft een zeer gave bus met een grote muziekinstallatie, boomboxen, lasershows en in de VIP partybus ook nog eens heerlijke koele drankjes aan boord. Ook is er een dansvloer aanwezig in de partybus. Zet de top40 hits op of laat de kinderen dansen op EDM muziek. Alles is mogelijk met de partybus die u zo persoonlijk als mogelijk kunt reserveren met de vetste hits en de lekkerste catering aan boord.

Huur een goedkope schoolbus

U kunt al vanaf een zeer voordelige prijs een bus reserveren. U kunt kiezen uit een touringcar, dubbeldekker, midibus, partybus, trouwbus en Amerikaanse schoolbus. Voor elke activiteit is er dus wel een passende bus beschikbaar die voor een of meerdere dagen te huur is. Per bus ziet u hoeveel personen er maximaal mee kunnen reizen. U kunt de beschikbaarheid checken door de vertrek en retourdatums via de website in te vullen. U krijgt ook te zien welke bus mogelijkheden en beschikbaarheid biedt op desbetreffende data. Meerdere bestemmingen? Dat kunt u ook via de site regelen. Voor elk budget vindt u een passende bus die ervoor zorgt dat uw klas een leuk dagje uit heeft. Vul éénmalig het bus offerte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere schoolbus offertes.