Touringcar huren Griekenland


Offerteaanvraag

Busreizen Griekenland

Wilt u een vakantie of uitstapje met de bus maken naar Griekenland, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be en op avontuur gaan door het land met de vele culturele uitstapjes en diverse heiligdommen uit de oudheid. Het land is uitermate geschikt om te bezoeken met een touringcar, aangezien er heel veel openlucht bezienswaardigheden zijn en u op deze manier geen hoogtepunt van het land hoeft te missen. De hoofdstad Athene is zeker een bezoek waard, op bijna elke hoek van een straat vindt u er een ruïne en vele andere historische gebouwen. Als u alleen al door het centrum loopt kijkt u uw ogen uit. Een van de grootste boulevards is de Eleftheríou Venizélou, waaraan onder andere een bibliotheek, universiteit en kathedraal gelegen zijn. Sluit de dag hier af met een maaltijd bij een authentiek restaurant en proef Griekse moussaka, gyros en tzaziki.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Het hoogste punt van de stad

Wilt u een dagtocht of stedentrip naar Griekenland maken, dan is een bezoekje aan het Akropolis zeker een must. Het woord Akropolis betekent ‘hoogste punt van de stad’ en u hier heeft dan ook een mooi uitzicht over de stad Athene na een wandeling omhoog tussen olijfbomen. Daarnaast staan er tempels, welke gewijd zijn aan goden waaronder godin Athene. Een paar bekende tempels zijn de Propylaeën, het Parthenon en het Erechteion. Ook is het Theater van Herodes Atticus een bezoek waard, welke gelegen is aan de zuidkant van de Akropolis. Veel gebouwen in dit gebied stammen uit de Griekse oudheid, dit theater stamt echter uit de Romeinse tijd. Hier worden hedendaags nog steeds openluchtvoorstellingen gehouden. Rijd daarna door met de touringcar naar het moderne stadje Delphi, waar een gelijknamige archeologische vindplaats ligt. Vroeger was dit het religieuze centrum van Griekenland en er zijn nog enkele ruïnes te bezoeken. Tot slot kunt u een bezoek brengen aan de stad Olympia, waar de Olympische spelen zijn ontstaan. De allereerste spelen werden gehouden in 776 voor Christus en dit was ter ere van de Griekse oppergod Zeus.

Busreis naar Griekenland

Veel hoogtepunten van Griekenland liggen een stukje uit elkaar, waardoor het makkelijk kan zijn om met een busreis Griekenland te bezoeken in plaats van met het vliegtuig. Gaat u op reis met een groep vrienden en verblijft u in de omgeving van Athene, dan kunt u ’s avonds naar de wijk Gazi gaan waar veel gezellige bars te vinden zijn. Overdag rijdt de touringcar van highlight naar highlight om zo een onvergetelijke vakantie te hebben en om niks te missen. Er zijn verschillende bussen te huur waaronder een partybus of midibus. Bent u zich aan het oriënteren voor een vakantie of uitstapje met de bus, dan kunt u bij ons geheel gratis en vrijblijvend een offerteformulier invullen om zo de mogelijkheden te zien. Deze ontvangt u dan via de mail, waar meerdere bus offertes in vermeld staan welke voldoen aan uw eisen. Hierna kunt u zelf een keuze maken uit een van de aanbiedingen en de voorbereidingen voor de reis kunnen beginnen!

Offerte aanvragen vakantiereis Griekenland