Touringcar huren Bulgarije


Offerteaanvraag

Busreizen Bulgarije

Busreis naar het Oost Europese land Bulgarije

Een busreis naar Bulgarije regelt u door voordelig een bus af te huren via de verhuur website. Voor een dagtocht of stedentrip naar Bulgarije kunt u een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be. U vertrekt dan vanuit elke gewenste bestemming in België. Bulgarije heeft mooie steden als Sofia, Boergas en Plovdiv. Bekende bestemmingen in de zomermaanden zijn onder andere “Sunny Beach” aan de zwarte zee. Hier zijn vele jongeren gezamenlijk op vakantie in het hoogseizoen om een goedkope vakantie reis om de zomermaanden door te brengen. Met een bus beleeft u veel op reis naar Bulgarije. Vanuit het vliegtuig ziet u niet zo veel onderweg. Met een dubbeldekker of touringcar heeft u wel meer het gevoel van echt reizen zoals men dat vroeger deed. U passeert diverse landen onderweg naar Bulgarije en heeft uitzicht op mooie landschappen onderweg.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Busreis touringcar Bulgarije

Ook is het een mogelijkheid om een partybus of midibus voor een trip naar Bulgarije te huren. De partybus is een bus die u in de feestelijke stemming mee op reis neemt door Europa. Hier kunt u flink uit de pannen gaan door te dansen op de beat van een luxe muziekinstallatie en mooie lichteffecten. De partybus kan u van België naar bijvoorbeeld het nachtleven in de Bulgaarse hoofdstad Sofia brengen. De stad heeft veel authentieke kloosters, musea, monumenten en kerken. Bezoek de Rila Monstery, het Aleksander Nevski Kathedraal en ga shoppen in Bulgaarse winkels op de Vitosha Boulevard waar de prijzen een stuk lager liggen dan in west Europa. Plovdiv heeft een prachtig amphitheater en is een bijzondere oude stad met museum en openluchttheater in het centrum. De omgeving van Plovdiv bestaat uit oude monumenten en typische balkan woningen. In Sofia ligt het prachtige Serdica Amphitheater. De bus die u huurt kan samen met uw groep een groepsrondreis door Bulgarije maken waar u de mooiste bezienswaardigheden kunt bezoeken. Een vakantie of uitstapje met de bus is mogelijk op vele Europese bestemmingen. Ga op vakantie naar Boergas en verblijf bijvoorbeeld all inclusive in een mooi resort op Sunny Beach.

Bulgarije met een bus voor grote tot middelgrote groep

Een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be is mogelijk voor verschillende groepsgroottes. U kunt voor een vakantie of stedentrip een offerte opvragen. U ontvangt altijd de goedkoopste bustarieven. Met een grote groep huurt u een ruimtelijke bus zoals een dubbeldekker. Voor kleinere groepen is een midibus al ruim voldoende. Elke bus kan kleine tot grote afstanden overbruggen. Tevens krijgt u altijd een gratis chauffeur die de bus bestuurd. In de feestbus zal de chauffeur een leuk feestje voor u bouwen. De feestbus kan u helemaal naar de bruisende stad Sofia brengen waar u festivals bezoekt als het Ballet Festival, een bezoek aan een mooie theatershow en festivals als Hayes Y en de “National Palace of Culture” waar diverse congressen, exposities, shows en zakelijke bijeenkomsten zijn. Dit culturele moderne paleis heeft tevens prachtige lichtgevende fonteinen die naar de entree leiden. De grote zaal bevat 3380 stoelen. U kunt met de bus alle leuke attracties in Sofia bezoeken. U kunt meerdere bestemmingen opvragen hiervoor.

Offerte aanvragen vakantiereis Bulgarije