Touringcar verhuur Zinnik


Offerteaanvraag

Touringcar huren Zinnik

Zoek je op de landkaart naar Zinnik, dan heb je niet altijd zoveel kans om de stad terug te vinden. Zoals zoveel plaatsen in Franstalig België heb je meer kans als je zoekt onder de naam Soignies. De naam hebben ze te danken aan de rivier de Zenne die hier zijn bron heeft. Zinnik ligt in de regio van Picardië en heeft een oppervlakte van ongeveer 110 km². De ongeveer 28 000 inwoners vind je in de gemeenten Horrues, een gedeelte van Casteau, Thieusies, Naast, Chaussée-Notre-Dame-Louvignies en Neufvilles. Een heleboel gemeentes, dus al een goede reden om een midibus huren in Zinnik op de agenda te plaatsen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend


Wat is er te zien?

Een dubbeldekker huren in Zinnik is niet altijd aan te raden. In de buurt wemelt het namelijk van de verschillend kleine straatjes. Je vind er wel een heleboel mooie bezienswaardigheden, zoals het oude kerkhof, de Lakenhalle uit de 16e eeuw of de collegiale Sint-Vincentiuskerk uit de 10de en 11de eeuw. Binnen in de kerk heb je ook een mooi versierd interieur.

Een minibus huren Zinnik verkende is dan weer een heel goed idee. Een bezoek aan de dikste meerstammige boom van België moet al zeker op het programma staan. Deze boom staat op het private kasteeldomein van Saulchoy. De boom is, voor de kenners, een plataan met een omtrek van 11 meter.

Een partybus huren Zinnik of en Touringcar huren Zinnik is interessant voor het sportgebeuren. In Picardië is het heel rustig, maar als het erop aankomt, kan het hier sportief heel wild worden. Je hebt bijvoorbeeld de rugbyclub Soignies die zowel bij de mannen en vrouwen garant staat voor heel wat sportief vertier. Elk jaar spelen ze wel een heel eind mee in de strijd om de titel.

Ben je daarentegen meer voor steen? Dan is een bezoekje aan het “Centre de Documentation de la Pierre Bleue” alvast een aanrader. Dit museum wil de bezoekers laten kennismaken met de kunst van de steenbewerking, meer bepaald de blauwsteen. Je kan kijken aar ne uitgebreide documentaire met heel wat archiefstukken en actuele documenten, maar ook een hele resem boeken, films en foto’s. Een blik op de werktuigen vertelt ook het verhaal over de uitbating van de steengroeves in de buurt en alle bijhorende beroepen. Verder heb je hier ook een hele verzameling aan stenen, maar ook een heleboel beelden verspreid over het domein.

Kies je voor de stenen optie, dan is het maar een kleine stap richting de Collegiale Sint-Vincentiuskerk. Alles is dus letter op een steenworp van elkaar.

De Zinnikse Bus

Via de site Ikwileengoedkopebushuren.be vind je alles wat je nodig hebt voor een trip in en rond Zinnik. Vraag nu in één keer meerdere touringcaroffertes aan gratis en vrijblijvend. Je zal het je alvast niet beklagen om een dagje in Picardië rond te dwalen in de de kleine straten van Soignies. Een leuk terrasje onder de schaduw van de kerk of een wandeling in een van de vele kasteelparken in de buurt. Zeker een aanrader.

Offerte aanvragen touringcar huren Zinnik!