Touringcar verhuur Waver


Offerteaanvraag

Touringcar huren Waver

Een activiteit die zeker niet over het hoofd gezien mag worden, is het bezoeken van de Walibi in Waver. Daar een bezoek aan brengen zal een mate van pret met zich meebrengen die versterkt zal worden door er met een gezellige groep een bezoek te brengen. Zowel jong als oud zullen zich flink vermaken en wordt dat versterkt met minibus huren Waver. Het zal aan de grootte van de groep liggen voor welk type bus er gekozen zal worden. Het kan allemaal snel via touringcar huren Waver in orde worden gemaakt en komt het altijd handig uit wanneer de verschillende offertes naast elkaar kunnen worden gelegd. Zet daar zeker ook bij dat een chauffeur inbegrepen is en niets de pret dus mag drukken.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Stel een leuk programma op

Er valt namelijk in Waver en omstreken veel te zien en beleven. Waver is de hoofdstad van Waals-Brabant en gaat het om een kleine stad die veel historische bezienswaardigheden te bieden heeft. Die kunnen middels midibus huren in Waver worden bezocht en mag op het lijstje Saint Jean-Baptiste eglise niet ontbreken. Deze fraaie kerk valt op door de aparte architectuur. Eenmaal in de stad, moet er ook een kijkje genomen worden bij Le Maca. Dit bronzen beeld geldt als hét icoon van Waver en worden de bewoners vaak ook de Maca´s genoemd. Vergeet niet om even de billen van het beeld te wrijven omdat men zegt dat het geluk brengt……. Na in de stad te hebben rondgekeken zal met touringcar huren Waver dan ook de omgeving verkend moeten worden. Het zal opvallen dat er voor zowel oud als jong voldoende te doen valt. Reden te meer om met een grote groep erop uit te trekken en te gaan voor dubbeldekker huren in Waver. Zo is er geen gebrek aan ruimte en wordt er zeker niemand overgeslagen om mee te kunnen genieten van de attracties Waver.

Daar zijn er namelijk ook genoeg van

Het bekendst is Walibi park en zal het park de groep de hele dag wel bezig houden. Niet alleen de kinderen zullen ervan genieten, maar ook de volwassenen zullen met een tevreden gevoel huiswaarts keren. Aan attracties is er geen gebrek en moet niet vergeten worden om zwemkleding mee te nemen. Vlak bij Walibi park is namelijk Aqualibi te vinden. Die is helemaal gericht op het bieden van waterplezier en kunnen de kleinsten er ook gerust aan hun trekken komen. Na alle pret zal de Palm Beach Club een welkome verrassing zijn en kunnen in dit restaurant verschillende maaltijden, hapjes en dranken worden besteld. Wat minder druk, maar niet minder leuk, is Wavre Indoor Karting. Daar zullen de liefhebbers van karting zich kunnen uitleven. Huiswaarts keren na zo een gezellige zal met een voldaan gevoel zijn en zal de ervaren chauffeur die bij partybus huren Waver hoort er wel voor zorgen dat het een comfortabele en veilige reis wordt. Maak dus gauw een keuze voor touringcar huren Waver via Ikwileengoedkopebushuren.be. Daar worden bezoekers meteen op weg geholpen en zal het niet moeilijk zijn om een keuze te maken. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere touringcaroffertes

Offerte aanvragen touringcar huren Waver!