Touringcar verhuren Vilvoorde


Offerteaanvraag

Touringcar huren Vilvoorde

Wilt u graag een uitstapje doen naar een mooie stad naast het zeekanaal de Brussel-Schelde? Een stad die in Vlaams brabant en dichtbij Brussel ligt? Dan is Vilvoorde een stad voor u. Er is namelijk zoveel te beleven in deze stad. Benieuwd naar de bezienswaardigheden van Vilvoorde? Lees dan snel verder!

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

De bezienswaardigheden van Vilvoorde

Er is in Vilvoorde zoveel te zien en beleven dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Zo zijn er voldoende winkels om te bezoeken, maar ze hebben er ook een prachtige schouwburg. In deze schouwburg kunt u allerlei theaterstukken bewonderen. Van komieken tot drama. Er is voor ieder iets wils. Het Go! atheneum en de stedelijke academie voor beeldende kunsten organiseren ook vaak verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor volwassenen, tieners, maar ook voor kinderen. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op hun website. Deze activiteiten zijn ook leuk om als groep te doen. U groep kunt uw gemakkelijk vervoeren met een bus. Er zijn verschillende bussen te huur. Zo kunt u een minibus huren Vilvoorde, maar ook een midibus huren in Vilvoorde. Aan de hand van hoe groot uw groep is kunt u hieruit een keuze maken. Ik vertel u straks graag meer over de verschillende bussen en de busoffertes, maar nu eerst; welke bezienswaardigheden zijn er allemaal in Vilvoorde?

Het tuchthuis

Bent u op zoek naar een gebouw met een interessante geschiedenis? Dan is dit voormalig gevangeniscomplex in Vilvoorde een bezienswaardigheid voor u. Dit gebouw werd gebouwd aan het einde van de 18e eeuw en diende als tuchthuis voor onder andere landlopers, prostituees, deserteurs en criminelen. Zij werden in dit tuchthuis aan het werk gezet. Ze moesten wol, hennep, glas en katoen maken, die daarna werd verkocht.

Dit tuchthuis was ook een opvangcentrum voor de psychisch gestoorden. In 1920 werd dit gebouw overgenomen door het leger. Zij gebruikten dit gebouw als een soort school voor de transmissietroepen. In 1981 kocht de stad dit gebouw voor stadsdiensten. De angstaanjagende bijnaam van het tuchthuis wordt vandaag de dag nog steeds door de bewoners gebruikt, namelijk ´de correctie´.

Domein de drie fonteinen

Bent u een echte wandelaar? Dan is dit domein een plaats die u zeker moet bezoeken. Dit domein heeft zijn bijzondere naam dankzij de prachtige fontein die in het park staat. Deze fontein staat er al even, namelijk al sinds 1561, ze werden toen gebouwd om schippers van drinkwater te voorzien. Nu kunnen wij, na al deze jaren, nog steeds genieten van de pracht van deze fontein.

Uw vervoer naar Vilvoorde

Bent u op zoek naar vervoer naar deze prachtige stad? Dan bent u bij Ikwileengoedkopebushuren.be bij het goede adres. Wij verhuren namelijk zoals hierboven vermeld, verschillende soorten bussen. Wilt u vervoer naar uw feest dan kunt u bij ons een partybus huren Vilvoorde. Heeft u een grote groep dan kunt u kiezen om een dubbeldekker.