Touringcar verhuur Tienen


Offerteaanvraag

Touringcar huren Tienen

Op pad met een eigen bus en chauffeur in Tienen

Touringcar huren Tienen doet u voor verschillende uitstapjes. In Tienen liggen fraaie bezienswaardigheden. Beleef een stukje geschiedenis in Tienen op groepsreis, schoolreis of zakenuitje met de bus. Bezoek het mooie museum en monument Het Toreke. Deze voormalige gevangenis is nu een interessant museum geworden. Hier vindt u ook vondsten uit oude Romeinse graven. Met een schoolreisje, huwelijksuitje of zakenreisje kunt u ook een spannend escape room spel spelen in de Breakout Escape Room. Bent u slim en weet u raadsels op te lossen met uw groep? Dan is een Escape Room echt een goede tip om te bezoeken met een touringcar die u zelf huurt. Bent u gek op wijn of unieke huisgemaakte Gin? Bezoek dan het bourgondische cafe Bar Rolin. Na een dagtripje Tienen kunt u natuurlijk een ontspannen massage gaan halen bij de “In Good Hands Spa” massagesalon. Zo kunt u een tripje Tienen prima combineren met verschillende activiteiten in de omgeving. Het Vinne Zoutleeuw is een schitterend natuurpark waar u met uw gezelschap kunt wandelen langs oevers van mooie wateren. Actie en sportieve activiteiten ondernemen? Ga dan voor een potje paintball Hoegaarden. Schiet op uw tegenstander met een verfbal uit een paintball pistool. Niet gevaarlijk, wel leuk. U krijgt speciale beschermende kleding aan. Deze groepsactiviteiten stimuleren pret en samenwerking als groep.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Touringcar boeken in Tienen

Wilt u met een flink gezelschap op pad? Een dubbeldekker huren in Tienen is dan de beste keuze. Deze mooie grote toerbussen zijn uitgerust met allerlei dingen om uzelf aan boord te kunnen vermaken. Denk aan TV kijken, wifi, opladen van telefoons en catering. Gaat u met kleine groepjes mensen op pad of met meerdere aparte groepen? Dan is een midibus huren in Tienen de beste wijze van reizen. Een minibus huren Tienen is een compactere manier van reizen dan een grote bus of touringcar. Echter zijn deze busjes prima in te zetten voor gezelschappen van 20 of minder personen. Gaat u echte feestlocaties in Tienen bezoeken of heeft u iets te vieren? Een partybus huren Tienen biedt dan net even wat extra. U organiseert uw eigen feestje in de partybus. Deze bus staat gelijk aan een echt festival en beschikt zelfs over enorme muziekinstallaties. Bezoek bijvoorbeeld eens het Suikerrock festival waar artiesten optreden die door de jaren heen enorm bekend zijn geworden als Anouk, White Lies en Alanis Morissette. Dit festival is al sinds 1987 actief en erg bekend in de regio Tienen met haar jaarlijkse optredens. De partybus maakt het mogelijk om het festival alvast in de bus te laten beginnen.

Huur uw meest comfortabele touringcar

Er zijn altijd bussen beschikbaar voor verhuur via Ikwileengoedkopebushuren.be. Wilt u weten wat het huren van zo een gave bus kost? Dan kunt u meerdere busoffertes in één keer aanvragen en de meest voordelige uitkiezen Vul nu het busofferte aanvraag formulier in. Bepaal zelf met welke bus u reist. U hebt keuze uit een midibus, touringcar, minibus, feestbus, dubbeldekker, Amerikaanse schoolbus etc.

Offerte aanvragen touringcar huren Tienen!