Touringcar verhuur Sint-Truiden


Offerteaanvraag

Touringcar huren Sint-Truiden

U wenst een touringcar te huren voor privé doeleinden? Samen met uw vereniging wenst u een midibus huren Sint Truiden? U kan nu vrijblijvend en gratis verschillende offertes vragen bij verschillende vervoersmaatschappijen met één enkel formulier in te vullen. U kan ook verschillende soorten bussen huren zoals bijvoorbeeld een dubbeldekker huren in Sint-Truiden zelf of een partybus huren Sint-Truiden te bezoeken.

Op uitstap in Sint-Truiden met een groep

Een minibus huren Sint-Truiden bezoeken is aan te raden omwille van de verschillende afstanden als u op zoek bent naar de vele historische gebouwen die u kan bezoeken. Enkel en alleen maar voordelen als u als groep een bus boekt. U bent geheel stressvrij en op uw gemak in handen van een goede chauffeur die het stadscentrum door en door kent. U hoeft zich niet te haasten van hier naar daar want de bus staat steeds voor u klaar. U hoeft enkel en alleen te genieten van het uitzicht en de busreis. U mag er ook steeds zeker van zijn dat u samen veilig thuis komt als één groep zonder zorgen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Bezienswaardigheden in Sint-Truiden

Met de trudopas wegwijs in het historisch Sint-Truiden:

Via een unieke kaart van de dienst Toerisme en trudopas kan u een aantal historische gebouwen in Sint-Truiden bezichtigen. Deze gebouwen zijn de abdijtoren, de crypte, de kapucijnenkapel, kerkje van Guvelingen, Festraetsuurwerk, academiezaal, keizerszaal. Aan de hand van de bijgevoegde kaart bent u zelf de gids in het historisch centrum van Sint-Truiden. U kan deze bezoeken vanaf april tot oktober. De stadskaart en de trudopas kan u op voorhand reserveren bij de Dienst Toerisme van Sint-Truiden

Het huis Nagels:

U moet zeker het huis Nagels bezichtigen in Sint-Truiden. Deze notariswoning uit 1892, bekend omwille de architectuur en historische stijl. U krijgt ter plekke een rondleiding waar u kennismaakt met de verschillende Louis VI decors en interieurs. Dit huis is bekend door de serie Chaussée d’amour waar u al een blik van deze prachtige woning ziet tijdens de opnames.

Belfort en Oude Markt:

Als afsluiting van een dagje minibus huren Sint-Truiden zou ik u aanraden om één van de vele prachtige terrassen te bezoeken, die zich bevinden aan het belfort of op de oude markt.

Gratis offerte vragen touringcar huren Sint-Truiden

Vraag nu in één keer gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan. Via onze site Ikwileengoedkopebushuren.be kan u heel eenvoudig een offerte vragen voor een midibus huren in Sint-Truiden. U hoeft enkel en alleen de vertrekdatum en tijd te noteren, alsook het aantal passagiers die zullen meereizen. Deze vraag wordt dan verdeeld bij de aangesloten vervoersmaatschappijen die in aanmerking komen om een midibus huren in Sint-Truiden. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. U ontvangt nadien een aantal offertes die u dan met elkaar kan vergelijken om een eventuele keuze te maken.