Touringcar verhuur Ronse


Offerteaanvraag

Touringcar huren Ronse

De koningin der Vlaamse Ardennen of ook de Parel van de Vlaamse Ardennen. Dat is het antwoord op de vraag: Wat is Ronse.

Ronse is een stad in Oost-Vlaanderen, in de streek die men ook wel de Vlaamse Ardennen noemt. Een rondrit met de fiets, je eigen ronde van Vlaanderen houden, is hier mogelijk. Maar misschien toch maar een midibus huren in Ronse.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Hoe is Ronse

Ronse is en stad zonder deelgemeenten en is gelegen op de taalgrens. Een touringcar huren Ronse is zeker aan te raden om even rond te rijden. Het is een hel landelijke gemeente en ook een historische stad die echt bloeide rond 1870. Momenteel zijn ongeveer 30 procent van de inwoners van Ronse van vreemde origine.

Ronse zelf ligt in een vallei aan de Molenbeek. Door de vele heuvelruggen in het noorden kan je daar naar hartenlust fietsen of wandelen. Een mengelmoes van woningen, landbouw en sportterreinen over de stad verspreid, zorgen ervoor dat je als je niet sportief bent, je eerder kan kiezen om een minibus huren Ronse te overwegen.

Wat is er te zien en doen in Ronse?

Eerder spraken we al over de vele sportclubs in Ronse. Dus, een partybus huren Ronse is steeds mogelijk. Gaat het nu over de voetbal van KSK Ronse of Basketbalclub Blue Rocks Ronse-Kluisbergen? Beide sportclubs zorgen wel voor een beetje mogelijkheden om te kiezen voor de partybus. Voor elk wat wils dus.

Een dubbeldekker huren in Ronse is een goed idee, als je bijvoorbeeld wil supporteren voor de vele wielerwedstrijden in de buurt. De nabijgelegen Kwaremont en Kluisberg zorgen voor heel wat wielerplezier en vertier.

Maar wat ook een must is, is het Must Museum voor Textiel. Hier krijg je een goed beeld over de textielindustrie in deze regio. Het geeft een beeld over de kledij van grondstof tot afgewerkt product. Verder krijg je ook een zicht over hoe een weefgetouw nu eigenlijk in het werk gaat. En Vlaanderen zou Vlaanderen niet zijn, als je niet nadien even zou binnenspringen in het volkscafé Den Dragonder. Ben je meer voor andere dingen dan textiel, dan heb je in hetzelfde gebouw ook het Folkloremuseum.

Ga je eerder voor de rust, kan kan je kiezen om met de minibus naar het Muziekbos te gaan. Dat is een gebied van ongeveer 52 hectare groot op de flank van de muziekberg. Verwacht hier geen duizenden instrumenten, maar gewoon rust. De ‘muz’ in de naam is afgeleid van het Keltische woord voor moeras. In het bos kan je dan nadien ook nog op bezoek naar de Geuzentoren of naar een grafheuvel kijken uit het bronstijdperk.

Plan je een trip, denk dan zeker eens aan Ikwileengoedkopebushuren.be. Hier vind je en aantal mooie tips, en het heeft ook nog een aantal andere voordelen. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere touringcaroffertes.

Je vindt er steeds alles wat je nodig hebt en kan steeds die trip vinden die jij voor ogen hebt. Tot op een dag in Ronse.

Offerte aanvragen touringcar huren Ronse!