Touringcar verhuur Oostende


Offerteaanvraag

Touringcar huren Oostende

Bent u op zoek naar een touringcar in Oostende? De zomer komt er weer aan en Oostende heeft een heerlijk strand aan het centrum met café’s, winkels en restaurants. In de zomer kunt u genieten van zandsculpturen op het strand. Als u een touringcar zoekt in Oostende bent u bij Ikwileengoedkopebushuren.be aan het juiste adres. Wij zoeken de goedkoopste bus op basis van uw wensen. We maken een selectie op uit verschillende offertes die we opvragen bij meerdere, onafhankelijke busaanbieders op het internet. Vervolgens leggen we ze naast elkaar en vergelijken de verschillende offertes. Wij sturen u enkel de best geprijsde offertes op per mail waaruit u zelf een definitieve keuze kunt maken. Vraag nu in één keer gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Touringcar of dubbeldekker huren Oostende

Weet u nog niet helemaal zeker wat voor busvervoer u nodig heeft voor uw reis en twijfelt u tussen een touringcar of dubbeldekker? Een touringcar is voor de meeste busreizen groot genoeg. Er passen namelijk tot 66 personen in een touringcar. Er zijn natuurlijk ook situaties waarin dit niet groot genoeg is: denk aan een groot familiefeest waarin de gehele familie vervoerd dient te worden of een schoolreisje waarin meerdere klassen meegaan op schoolreis. U kunt dan kiezen voor een dubbeldekker, door de extra verdieping op de bus kunnen hier tot 90 personen in vervoerd worden. U zult niks te kort komen als u kiest voor een touringcar of dubbeldekker. Deze bussen hebben comfortabele stoelen, vaak ook een tv aan boord en voldoende bagageruimte om tassen of andere spullen mee te nemen en uw reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Partybus huren Oostende

Als u een feest of festival heeft in Oostende, zoals een vrijgezellenfeest, en u zoekt busvervoer van of naar Oostende, kunt u kiezen voor een touringcar maar ook voor een partybus. Een partybus is een omgebouwde touringcar met vele extra faciliteiten aan boord. Zo is er een flinke geluidsinstallatie aan boord waarop jullie favoriete muziek gespeeld kan worden en een licht- en lasershow voor een echte feest ervaring aan boord. Ook kunt u kiezen voor een ware DJ-booth met DJ aan boord van het feestvervoer! De feestbus is een feestje op wielen. U ziet wel dat een partybus een geheel andere ervaring is dan een doorsnee touringcar of dubbeldekker. Als u een speciale ervaring zoekt voor een onvergetelijke avond, kies dan eens voor een partybus in Oostende!

Minibus of midibus huren Oostende

Wanneer u op zoek bent naar busvervoer voor grote groepen kunt u uit de voeten met een touringcar of zelfs een dubbeldekker voor de hele grote groepen! Maar wat als uw groep te groot is om in een of twee personenauto’s te vervoeren maar een touringcar teveel van het goede is? Kortom, uw groep bestaat uit 15 – 35 personen maximaal. U kunt dan kiezen voor een minibus of een midibus in Oostende. Deze bussen hebben ongeveer het formaat van een bestelbus en bieden tevens bagageruimte aan boord. Uiteraard mag u ook hier een ervaren en gediplomeerde chauffeur verwachten. Bijkomend voordeel aan kleiner busvervoer: het manoeuvreert zich eenvoudig door een centrum zoals Oostende, dit is voor een grote bus zoals een touringcar of dubbeldekker een stuk lastiger. Het kan dus raadzaam zijn om voor een of meerdere mini- of midibussen te kiezen in plaats van een touringcar als u in een dicht centrum afgedropt wilt worden.

Offerte aanvragen touringcar huren Oostende!