Touringcar verhuur Leper


Offerteaanvraag

Touringcar huren Leper

Als u interesse heeft of een groepsuitstap te maken naar Ieper dan kun u bij ikwileengoedkopebushuren.be gemakkelijk het juiste vervoer boeken. Op de website kunt u een offerte invullen en daarna zult u verschillende offertes terugkrijgen van diverse busmaatschappijen en de kosten. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan via de website zodat u de beste keuze naar u wens kan maken. Zo bespaart u niet alleen veel tijd om een vervoermiddel naar u keuze uit te zoeken, maar vind u ook nog de juiste prijs en kwaliteitverhouding. Een touringcar huren is een zeer geschikt vervoermiddel als u met een grote groep een uitstap naar Ieper wilt doen. Dit is geschikt als u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje wilt organiseren of een dagtocht naar de stad. Het voordeel van een touringcar dat u zelf de tijdstippen kunt bepalen voor u planning. Een touringcar kan tussen de 44 en de 66 passagiers vervoeren. Mocht de groep groter zijn voor de uitstap naar de stad, dat kunt u ook een dubbeldekker huren in Ieper. Dit is de grootste beschikbare transportvorm. Zo kan een dubbeldekker tussen de 70 en de 90 passagiers vervoeren. Ieper is een stad waar veel te zien is en waar u interessante bezienswaardigheden kunt vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Grote markt, Flanders field museum, Lakenhallen en de Menenpoort.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Partybus huren Ieper

Als u bijvoorbeeld het vervoer voor een groepsactiviteit als een bruiloft of een festival in de stad wilt boeken dan is een partybus een zeer goede keuze. Een partybus biedt veel verschillende extra’s aan ten opzichte van een gebruikelijke touringcar. Zo is een partybus voorzien van bijvoorbeeld een goede muziekinstallatie zodat er tijdens de reis al gefeest kan worden. Verder is een partybus ook voorzien van een rookmachine tot discoverlichtingen. Uiteraard zijn er ook allerlei soorten gekoelde dranken voorzien en als u wilt, kunt u ook catering regelen op de bus. Er is ook de mogelijkheid om een VIP-partybus te boeken. Het verschil tussen deze en de gewone partybus is dat de focus nog extra ligt op luxe en comfort. De chauffeur die verantwoordelijk zal zijn voor het besturen van de partybus in niet alleen professioneel, maar zij weten ook dat het belangrijk is dat er een leuke en gezellige sfeer moet zijn.

Minibus huren Ieper

Een minibus is een ideaal vervoermiddel als de groep waarvoor u de uitstap wilt organiseren waarbij de groep niet te groot is. Zo kan een minibus tot 20 passagiers vervoeren. Mocht het zijn dat de groep net wat groter is voor een bezoek aan de stad, dan bestaat er ook een andere mogelijkheid. U kunt dan een midibus huren in Ieper. Dit is een net wat grotere bus dan een minibus en kan tot 35 passagiers vervoeren. Het grote voordeel dat zowel de minibus als de midibus hebben, is dat deze gemakkelijk te manoeuvreren zijn in de stad en het stadscentrum van Ieper. Zo kunt u veel dichter bij van en naar u gewenste bestemming gebracht worden.

Offerte aanvragen touringcar huren Leper!