Touringcar verhuur Hasselt


Offerteaanvraag

Touringcar huren Hasselt

Bent u op zoek naar busvervoer van en naar Hasselt? Zoals een touringcar of dubbeldekker voor een schoolreisje naar Plopsaland Indoor? Of misschien zoekt u een partybus in Hasselt voor het knotsgekke Retro Kitsch Festival dat voor het eerst plaatsvindt in september van 2022! Het kan natuurlijk ook dat u busvervoer zoekt voor een eigen feestje, festival in de buurt of gewoon geen zin heeft om zelf te rijden naar uw bestemming! Wat uw reden ook is, Ikwileengoedkopebushuren.be zoekt de beste mogelijkheid voor u tussen verschillende, onafhankelijke busaanbieders die het scherp geprijsd zijn en voldoen aan uw wensen! U kiest vervolgens zelf welke bus het beste past bij uw situatie. Uiteraard sturen wij u enkel betrouwbare en de meest goedkope opties op. U bent absoluut goedkoper uit als u boekt via Ikwileengoedkopebushuren.be

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Touringcar of dubbeldekker huren in Hasselt

U wilt een touringcar of dubbeldekker huren in Hasselt. Een touringcar is het meest gangbare busvervoer en groot genoeg om de meeste gezelschappen in te kunnen vervoeren. Dit busvervoer biedt comfortabele stoelen gemaakt voor gemak tijdens lange reizen. U kunt ook rekenen op bagageruimte voor tassen of andere spullen en er is ook altijd een toilet aan boord. Nieuwe touringcars bieden zelfs televisie zodat u zich niet hoeft te vervelen tijdens uw rit in Hasselt. De dubbeldekker biedt nog meer ruimte, voor wanneer de touringcar toch niet groot genoeg is. Dit busvervoer wordt vaak gebruikt tijdens schoolreisjes waarbij meerdere klassen vervoerd moeten worden. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan!

Partybus huren Hasselt

Heeft u een feestje gepland staan in of rondom Hasselt? Een partybus is een speciaal soort busvervoer dat uw vrijgezellenfeest, bruiloft, feest of festival met een goede aftrap begint! Het is een omgebouwde touringcar waar je muziek, een DJ-booth, grote LCD schermen, rookmachines en natuurlijk heerlijk gekoelde drankjes aan boord kunt vinden. Omdat ook de partybus natuurlijk met een ervaren en gediplomeerde chauffeur uitgerust is kunt u heerlijk in de feeststemming komen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over wie de Bob zal zijn of zelf de Bob moet zijn! U wordt veilig van en naar uw bestemming gebracht zonder dat dit ten koste gaat van de gezelligheid aan boord.

Midibus of minibus huren Hasselt

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw gezelschap slechts uit een handjevol mensen bestaat maar toch op zoek bent naar vervoer met chauffeur dat u van en naar uw bestemming kan brengen. Gelukkig zijn er ook oplossingen voor groepen die niet zo groot zijn! U kunt er dan voor kiezen om een minibus of midibus te huren in Hasselt. In een minibus kunnen tot maximaal 20 personen vervoerd worden en in een midibus zelfs tot 35 personen. Ook biedt de minibus of midibus genoeg ruimte aan bagage waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over ruimte tekort. Deze bussen zijn een stuk wendbaarder dan een standaard touringcar of dubbeldekker en zijn hierdoor ook een perfect oplossing voor reisjes door bijvoorbeeld het centrum van een stad of andere plekken waar een touringcar door zijn grote formaat lastig kan komen.

Offerte aanvragen touringcar verhuur Hasselt!