Touringcar verhuur Fleurus


Offerteaanvraag

Touringcar huren Fleurus

Ben je op zoek naar goedkoop en goed vervoer voor een grote groep mensen van of naar Fleurus? Dan is een touringcar het ideale vervoersmiddel voor jou! Het maakt niet uit wat de bestemming is, vakantie, feest, bedrijfsuitje, festival, schoolreisje, noem maar op. Met een touringcar komt de hele groep veilig en comfortabel op de plaats van bestemming.

Maar hoe weet je nu welke busmaatschappij de beste aanbieding voor jou heeft? Je kan natuurlijk al die maatschappijen aanschrijven. Het zijn er nogal wat, dus je bent wel even bezig met het opvragen van offertes die lang niet altijd gratis en vrijblijvend zijn.

Maar gelukkig zijn wij er ook nog! Op de website van ikwileengoedkopebushuren.be kan je een offerteformulier invullen. Hierop kan je precies aangeven wat je nodig hebt en wanneer. Wij leggen dit dan voor je neer bij al die verschillende maatschappijen. Zij kunnen hier vervolgens weer op reageren met hun beste aanbieding. Al deze aanbiedingen zetten wij voor je op een rij, en binnen enkele werkdagen ontvang je dit overzicht in je mailbox. Hier kan jij dan weer een keuze uit maken en zo vind je de goedkoopste aanbieding die voldoet aan jouw eisen met slechts een aanvraag op onze website. Natuurlijk is deze offerte aanvraag volledig vrijblijvend en helemaal gratis!

De touringcar huur je inclusief chauffeur en er kunnen 66 personen in vervoerd worden. Verder is de bus van alle gemakken voorzien; airco, lekkere stoelen, toilet, koelkast en bagageruimte. Op aanvraag kan er zelfs catering verzorgd worden.

Er is eigenlijk geen makkelijkere manier om een grote groep mensen te vervoeren dan met een touringcar. Je bepaalt zelf waar en wanneer je wordt opgehaald. Geen lange wachtrijen of eindeloze stops bij verschillende opstappunten. Deze bus is enkel en alleen voor jullie als groep!

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Dubbeldekker huren in Fleurus

Een dubbeldekker kan uitkomst bieden wanneer je meer dan 60 mensen wilt vervoeren. In een dubbeldekker passen maar liefst 90 personen. Door met deze grote groep gebruik te maken van slechts een vervoermiddel weet je zeker dat iedereen op hetzelfde tijdstip op de plaats van bestemming aankomt. Geen gedoe met mensen die de weg niet konden vinden of de trein hadden gemist. Gewoon lekker met z’n allen bij elkaar in een bus! Een dubbeldekker is verder voorzien van dezelfde gemakken als een touringcar.

Partybus huren Fleurus

Wil je met een grote groep naar een feestje of festival? Maar je kan niet wachten tot het feest daadwerkelijk begint? Huur dan een partybus! In deze partybus begint feest al voordat je op de plaats van bestemming bent! Met swingende muziek, flitsende lampen en een lekker hapje en drankje aan boord, kom je toch al helemaal in de stemming voor een feestje! Het mooiste is dat de chauffeur het rijden en de veiligheid voor zijn rekening neemt, dus iedereen kan vol opgaan in het feestgedruis. Met zo’n partybus heb je helemaal geen festival nodig! Dat hoeft overigens ook niet. Je kan de bus ook gewoon huren om een feestje in te vieren. Geen bestemming, gewoon lekker rondrijden en feesten!

Offerte aanvragen touringcar huren Fleuris!