Touringcar verhuur Doornik


Offerteaanvraag

Touringcar huren Doornik

Bent u op zoek naar busvervoer, bijvoorbeeld omdat u met een groep een uitje gaat maken en u een touringcar wilt huren in Doornik? Misschien wilt u met een dubbeldekker een schoolklas vervoeren van en naar het Jungle City pretpark in Doornik. Een touringcar of dubbeldekker zijn ideaal om een grote groep mee te vervoeren en biedt bovendien voldoende bagageruimte om de nodige spullen mee te vervoeren. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over voldoende parkeergelegenheid. Twijfelt u nog over welk busvervoer het beste past bij de groep die u wilt vervoeren? Zoek dan niet verder maar laat het werk over aan Ikwileengoedkopebushuren.be. Door het invullen van één offerteformulier vraagt u direct gratis en vrijblijvend meerdere touringcaroffertes op.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Dubbeldekker huren in Doornik

Een touringcar is de meest voorkomende bus, dit is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt als u busvervoer in gedachten hebt. De meeste groepen kunnen hiermee vervoerd worden, omdat dit busvervoer ruimte biedt tot 66 personen. Echter zijn er ook situaties waarin een gewone touringcar niet voldoet en dan komt u al snel uit bij busvervoer dat een stapje groter is: de dubbeldekker. Met een dubbeldekker reist u met groepen tot wel 90 personen in alle comfort naar uw locatie. Er is bagageruimte aan boord en ook is er vaak een tv aan boord, zeker bij de wat nieuwere dubbeldekker. Een dubbeldekker is immers simpelweg een touringcar met een extra verdieping bovenop de bus.

Partybus huren Doornik

Heeft u ooit gehoord van een partybus? Bent u naar Ikwileengoedkopebushuren.be gekomen om een partybus te huren in Doornik? Deze bus is een touringcar, maar dan omgebouwd tot een ware feestbus. Een feestbus is een bijzondere ervaring die zeker de moeite waard is om een keer uit te proberen. Het is de perfecte manier om leven in de brouwerij te brengen en het feestje goed op gang te brengen! Een partybus wordt vaak geboekt bij aanvang van een vrijgezellenfeest of ander feest of festival. Er is een DJ-booth met DJ aan boord en uiteraard de bijbehorende geluidsinstallatie en lichtshow. Ook kunt u rekenen op een koelkast met uw favoriete drankjes, een lekker glas bubbels of een heerlijk fris pilsje. Geef uw wensen door via het offerteformulier en ontvang uw eigen gepersonaliseerde feestbus!

Midibus huren in Doornik

Een minibus of midibus huren is een goed idee wanneer u met een groep mensen wilt reizen die niet erg groot is. Of u dan vervolgens voor een minibus of voor een midibus moet kiezen is afhankelijk met hoeveel personen u daadwerkelijk op reis gaat. In een minibus passen 9 tot 16 personen, afhankelijk van de minibus zelf. Ook is er nog additionele ruimte voor bagage. Een midibus is een slag groter dan de minibus en hier passen tot wel 25 personen in. U ziet dat dit net het verschil kan maken dat u nodig heeft om met een groep te reizen. Het voordeel van zowel de minibus als midibus is dat deze kleiner en daardoor wendbaarder zijn dan de traditionele touringcar of dubbeldekker. Dit is ideaal als u van plan bent in het centrum van een stad te gaan reizen. Door de kleine wegen is het soms lastig om op de plaats van bestemming aan te komen voor een grotere bus.

Offerte aanvragen touringcar huren Doornik!