Touringcar verhuur Bilzen


Offerteaanvraag

Touringcar huren Bilzen

Jaarlijks maken de meeste verenigingen een daguitstap met alle leden die mee wensen te gaan. Mits een kleine vergoeding die de leden bijleggen wordt het grotendeel van deze uitstap gesponsord door de groepskas. Telkens is het een grote opdracht om een uitstap te vinden die prijs kwaliteit niet te duur komt voor de leden van de vereniging, alsook dat de kas niet al hun inkomsten zien verdwijnen. Dit jaar kozen de leden voor een uitstap naar Bilzen. Aangezien de meeste bezienswaardigheden rond Bilzen zelf liggen, is het opportuun een touringcar huren Bilzen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan zelfs overwogen worden om een dubbeldekker huren in Bilzen. Hoe vindt u offertes van vervoermaatschappijen die u eventueel kunnen vervoeren naar deze streek? Via ikwileengoedkopebushuren.be kan u gratis en vrijblijvend offertes vragen voor touringcar huren Bilzen. U hoeft maar éénmalig een formulier in te vullen en de offertes van de vervoersmaatschappijen die aan uw vraag kunnen voldoen en die tevens aangesloten zijn bij de site van ikwileengoedkopebushuren.be zullen u worden gemaild.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Tips voor bezienswaardigheden in en rond Bilzen

Hieronder vindt u alvast een paar tips die de moeite waard zijn om te bezoeken in en rond Bilzen.

Maastricht

Maastricht ligt in het Zuiden van Nederland en heel kort bij Bilzen. Voor ons Belgen is het al het buitenland en dus zeker de moeite waard om te bezoeken.

Fort Sint Pieter – Maastricht Het 300 jaar oude Fort Sint Pieter staat op de Sint-Pietersberg. Dit geklasseerd en beschermd monument werd op de Noordflank van de Sint-Pietersberg gebouwd. Tot 1867 had dit fort nog een militaire functie, nu is het een toeristische attractie die u dient gezien te hebben.

Bokrijk

Niet ver gelegen van Bilzen, meer bepaald in de buurt van Genk, bevindt zich het openluchtmuseum van Bokrijk. Met zijn grootte van 580 hectare bevindt zich in dit domein, naast een openluchtmuseum ook een arboretum en een grote speeltuin. Dit domein is zeker en vast een daguitstap waard.

Bilzen zelf

Architectuur Voor de architectuur moet u inderdaad in Bilzen zijn. Het stadhuis is in renaissancestijl gebouwd. De Sint-Mauritiuskerk is gebouwd in een neogotische stijl. Ook een prachtig gebouw is het kerkhofhuis gelegen aan de stedelijke begraafplaats door de architect Guy Cleuren ontworpen.

Watermolens op de Demer Er bevinden zich nog een drietal watermolens op de Demer die ook een bezoekje waard zijn namelijk Bilzermolen, de Renfortmolen en de Biesenslagmolen.

Om deze bezienswaardigheden te kunnen bezoeken op één dag is een bus zoals een minibus huren Bilzen of een midibus huren in Bilzen, geen slecht idee.

Vraag nu uw offerte gratis

Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan u zelf een partybus huren Bilzen of een dubbeldekker huren Bilzen.

Vergeet niet de datum van vertrek en tijdstip aan te duiden op het formulier, alsook de plaats waar u naartoe wenst.

Offerte aanvragen touringcar huren Bilzen!