Touringcar verhuur Beringen


Offerteaanvraag

Touringcar huren Beringen

Een kijkje nemen van wat er allemaal te beleven valt in en rond Beringen, zal het duidelijk maken dat het leukst zal zijn door het samen met vrienden en familie te doen. Maar hoe met iedereen samen op stap te gaan? Met touringcar huren Beringen natuurlijk en biedt zo een touringcar wat meer dan een” gewone” bus. Het comfort is er op een ander niveau en is het ook de ideale manier om ze mee te verrassen. Wat zullen ze verbaast opkijken wanneer de touringcar komt aangereden en ze worden uitgenodigd voor een leuke rit! De mogelijkheden moeten dan zeker van tevoren bekeken waar van Beringen de reis allemaal naar toe zal gaan. Misschien een idee om dat eerst aan de groep voor te leggen? Er kan echter ook voor gekozen worden om het op een verrassing te houden!

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Samen het water in

Dat is wat de band verder zal versterken en ook nog zal zorgen voor een belevenis waar er nog lang over gesproken zal worden. Bij TODI wordt er de mogelijkheid geboden om met ervaren instructeurs een duik te nemen in het helderblauw water waar er ook nog veel exotische vissen rondzwemmen. Het voelt allemaal aan als een tropische vakantie, maar dan wel in Belgisch-Limburg. Ook kinderen kunnen meedoen met de activiteiten. Van plan om een grote groep mee te nemen? Dan komt dubbeldekker huren in Beringen zeker van te pas. Dat gaat ook nog een ervaring zijn om nooit te vergeten en moet er maar gauw eentje via Ikwileengoedkopebushuren.be worden gereserveerd. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan. Wanneer er na alle waterpret nog de behoefte is om deel te nemen aan gezelschapsspelen, kan met minibus huren Beringen een bezoek worden gebracht aan Recreatieoord ’t Fonteintje. Die ligt wat buiten het centrum en valt gelijk op door de 30 m hoge uitkijktoren. In het park bevinden zich een speeltuin, minigolf, een plonsvijver en trickpinbanen. Ook hier kan er dus urenlang plezier mee worden beleefd en zijn de activiteiten voor zowel jong als oud geschikt.

Neem ook een kijkje bij de historische bezienswaardigheden

Beringen stond in het verleden vooral bekend om de vele (steenkool)mijnen en kan daar meer van gezien worden bij het Mijnmuseum Beringen. Daar wordt er breedvoerig ingegaan op de historie van het gebied en zal het een boeiende aanvulling zijn voor een leuk dagje uit met midibus huren in Beringen. Ook het Kolenspoor biedt een interessante kijk op het mijnverleden van de stad en is het opmerkelijk dat het spoor dwars door de stad liep. Er bevindt zich naast het spoor een wandel- en fietspad met veel uitzichtpunten. Een mooi stuk natuur valt er te bewonderen bij Bezoekerscentrum De Watersnip. Die ziet uit over Vallei van de Zwarte Beek en bevinden zich daar hooilanden en graasweiden. Na afloop kan de groep neerstrijken in de cafetaria. Dit alles en nog veel meer valt er te zien en beleven. Rest er niets meer dan partybus huren Beringen via Ikwileengoedkopebushuren.be in orde te maken. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere touringcar offertes aan.