Schoolreis bus verhuur Vilvoorde


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Vilvoorde

Organiseert u als organisatie een schoolreisje voor uw klas en bent u op zoek naar busvervoer in Vilvoorde? Bijvoorbeeld een partybus voor schooluitje in Vilvoorde? Of reist u met meerdere klassen en wilt u een dubbeldekker huren voor schoolreis in Vilvoorde? Waar u ook naartoe gaat of hoe groot de groep ook is, Ikwileengoedkopebushuren.be biedt een passend alternatief voor elke reis. We nemen het werk kosteloos voor u uit handen en gaan direct aan de slag: binnen enkele minuten ontvangt u passende offertes voor de beste prijzen in uw mail. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Dubbeldekker huren voor schoolreis in Vilvoorde

Bent u met een grote groep en wilt u busvervoer huren voor een schoolreisje? U kunt dan uit de voeten met een touringcar of een dubbeldekker. Welke u nodig heeft is afhankelijk van het aantal personen dat er vervoerd moet worden. In een touringcar kunt u tot 66 personen kwijt. Dit busvervoer is het meest voorkomend en het eerste waar u waarschijnlijk aan denkt als u aan een bus denkt. Dit busvervoer is vaak uitgerust met een toilet en beschikt over een groot bagageruim: ideaal wanneer het schoolreisje ook een of meerdere overnachtingen betreft. Een dubbeldekker wordt interessant vanaf 66 maar tot 90 personen. Dit busvervoer heeft twee verdiepingen en dit maakt het een uitstekende keuze wanneer er meerdere schoolklassen vervoerd moeten worden van en naar een en dezelfde locatie. Ook de dubbeldekker beschikt over een toilet en bagageruimte.

Kleiner busvervoer voor een schooluitstapje

Een schoolreis bus huren Vilvoorde voor een kleinere groep? Is uw groep juist kleiner dan 66 personen? Ook dan bieden we een geschikte oplossing voor u en uw groep. De minibus en midibus zijn ideale tussenoplossingen wanneer een touringcar of dubbeldekker te groot is maar een personenauto huren geen oplossing is. Huur een midibus voor schooluitstapje. In deze bus passen tot 35 personen, vaak al groot genoeg voor om twee of drie klassen in te vervoeren. Of juist één hele grote klas, afhankelijk van uw gezelschap. Een minibus is nog een slag kleiner en vervoert tot 15 personen. Dit maakt de bus groot genoeg voor het vervoeren van bijvoorbeeld één basisschoolklas of een groep leerlingen op de middelbare school.

Schoolreis bus huren Vilvoorde

Vilvoorde ligt onder de rook van Brussel en dit maakt het een handig uitgangspunt voor verschillende uitstapjes naar de stad, zoals het indrukwekkende Atomium dat tegen Vilvoorde aanligt. Wellicht hebben jullie een mooi en rustgevend uitstapje in Domein Drie Fonteinen, ook dan is het een goed idee om busvervoer te huren van en naar de locatie en een schoolreis bus te huren.

Waarom kies je voor ikwileengoedkopebushuren.be?

Een schoolreis bus huren kan erg veel tijd en geld in beslagen nemen als u niet goed weet bij welke busaanbieder u moet zijn. Met de vele busaanbieders van tegenwoordig ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Door gratis en vrijblijvend meerdere offertes op te vragen via ikwileengoedkopebushuren.be bespaart u niet alleen tijd, u bent er ook van verzekerd dat u enkel de meest betrouwbare busaanbieders voor de beste prijs in de mail ontvangt.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Vilvoorde!