Schoolreis bus verhuur Turnhout


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Turnhout

Bent u op zoek naar de geschikte stad in België voor een schoolreisje? Turnhout is een gezellige stad gelegen in de provincie Antwerpen en staat bekend als de speelkaartenstad. Er zijn genoeg natuurgebieden en culturele plekken te vinden welke geschikt zijn voor een schoolreisje in Turnhout. Zo zijn er meerdere musea, heidegebieden en ook heeft Turnhout een kasteel. Afhankelijk van het aantal klassen waarmee u reist kunt u kiezen uit verschillende bussen welke te huren zijn bij Ikwileengoedkopebushuren.be. De bussen zijn van alle gemakken voorzien en te huren inclusief chauffeur. U kunt een dubbeldekker huren voor schoolreis in Turnhout als er meerdere klassen meegaan. In deze bus is namelijk plek voor negentig personen en het is wel zo gezellig op met zijn allen in een bus te reizen. Huur een midibus voor schooluitstapje met een grote of twee kleinere klassen. Er is namelijk plek voor zeventwintig tot vijfendertig personen. Daarnaast is een minibus een optie voor een schoolreisje van maximaal twintig leerlingen en leerkrachten. De chauffeur van de gehuurde bus brengt u veilig en snel naar uw bestemming.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Speelkaartenstad

Vijf kilometer ten noorden van het centrum van Turnhout vindt u het Turnhouts Vennengebied. Het staat bekend om zijn heide, vennen en graslanden. Stippel een speurtocht uit en ga op avontuur met de schoolklas. Op de uitkijktoren spotten jullie vele vogels en maak tussen de middag een gezellige picknick in dit groene gebied. Voordat het schoolreisje erop zit is er tijd om te spelen in het speelbos. Deze speelplek is vrij toegankelijk en bestaat uit natuurlijke speelelementen. Zoals eerder genoemd staat Turnhout bekend als speelkaartenstad. Dit komt omdat Philip Jacobus Brepols in 1826 de eerste speelkaarten drukte en zo een industrie in gang zette. In de hele wereld werd Turnhout een van de belangrijkste producenten van speelkaarten en daarom werd in 1969 een Nationaal Museum van de Speelkaart opgericht. Een leuk uitstapje tijdens een schoolreisje want bijna iedereen heeft wel eens speelkaarten in zijn of haar handen gehad. Leer over de geschiedenis van de speelkaart in dit museum en krijg een kijk mee tijdens het productieproces.

Historisch museum

Een ander museum wat de moeite waard is om te bezoeken is het Taxandriamuseum. Dit is een oudheidkundig en historisch museum waar u meer leert over de geschiedenis van Turnhout en hier kunt u documenten en voorwerpen bekijken uit het dagelijks leven van de Antwerpse Kempen. Wilt u een schoolreis bus huren Turnhout maar vindt u een dubbeldekker of midibus te gewoontjes? Een partybus voor schooluitje in Turnhout is ook een optie. Deze bus beschikt over onder andere een geluidsinstallatie, DJ-booth en rookmachines. Ook kunnen heerlijk gekoelde drankjes niet ontbreken. Ga al feestend naar plaats van bestemming en draai de favoriete muziek van uw schoolklas. Twijfelt u nog welke bus het meest geschikt is voor uw schoolreisje? Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Deze voldoen aan uw genoemde eisen en het aanvragen hiervan is gratis. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is een keuze maken uit de opties en de voorbereidingen voor het schoolreisje kunnen beginnen.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Turnhout!