Schoolreis bus verhuur Sint-Truiden


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Sint-Truiden

Trudo, dat is naam van de edelman waar Sint-Truiden haar historisch bestaan grotendeels aan te danken heeft. De stad is door de jaren heen flink uitgebreid, maar valt het op dat alle wegen naar de abdij lopen. Dat geeft het belang weer dat er werd gelegd en behoort Sint-Truiden tot de 6de monumentenstad van België. Reden genoeg om er dus een bezoek te brengen met schoolreis bus huren Sint-Truiden. Het gaat voor de kinderen een aparte ervaring betekenen om zich terug in de tijd te wanen tussen alle historische gebouwen en is er een taak voor de begeleiders weggelegd om het op een interessante manier naar de kinderen toe te brengen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Begin maar in het oude centrum

Daar staan het Oude Stadhuis en Belfort er statig bij. De toren van het Belfort staat op de lijst van Unesco-werelderfgoed. Er worden gratis rondleidingen verzorgt en kan de reis vervolgt worden naar Onze Lieve Vrouwekerk met schatkamer. Deze is opgetrokken in Gotische stijl en verschilt het dus met de middeleeuwse bouwstijl van het Oude Stadhuis. Bijzonder is de schatkamer in Onze Lieve Vrouwekerk. Daar bevinden er zich tal van kunstwerken en relikwieën uit voornamelijk de middeleeuwen. Dat mag de kinderen dus zeker niet onthouden worden. Snel dus gaan naar Ikwileengoedkopebushuren.be om een bus te reserveren en daarmee Sint-Truiden een bezoek te brengen. Dat kan nog voordeliger met dubbeldekker huren voor schoolreis in Sint-Truiden. Zo kan er een flink aantal kinderen en hun bagage mee. De begeleiders hebben tijdens de trip alle tijd om de kinderen het nodige uit te leggen. De ervaren chauffeur zorgt er wel dat de reis een rustig en veilig verloop heeft. De kans zit er dik in dat het eerst gereden zal worden naar de Grote Markt en Groenmarkt. Het uitgebreid plein met fontein biedt een prachtig zicht op de meeste historische gebouwen. Er bevinden zich ook veel kraampjes waar de kinderen zeker aan hun trekken zullen komen.

Waterpret hoort er ook bij

Dat zal misschien niet gelijk in gedachten komen wanneer er over Sint-Truiden wordt gesproken. Het is voor de kinderen een welkome verrassing en moet er getogen worden naar LAGO Sint-Truiden Bloesembad. Naast het zwembad bevinden zich er twee hoge glijbanen en een buitenbad met golfslag. Genoeg voor de kinderen om zich ermee bezig te houden. Huur een midibus voor schooluitstapje om het voor de kinderen mogelijk te maken om zo een leerzame schoolreis te combineren met het nodige (water)pret. Het koele water zal meer effect hebben wanneer er eerst een flinke wandeling is gemaakt naar de Kerk van Guvelingen. Deze bevindt zich op een afstand van het stadscentrum en kan er tijdens de wandeling gelijk genoten worden van het vele groen. Partybus voor schooluitje in Sint-Truiden is dan meer dan welkom om terug te reizen naar LAGO Sint-Truiden Bloesembad. Via Ikwileengoedkopebushuren.be kunnen vrijblijvend verschillende offertes worden aangevraagd. Zo zal er bij het moeten maken van een keuze zeker voor de voordeligste bus gekozen kunnen worden. Vergeet niet om voor een ruime bus te kiezen en kan er gelijk worden aangegeven aan welke andere eisen de bus moet voldoen.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Sint-Truiden!