Schoolreis bus verhuur provincie Luxemburg


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren provincie Luxemburg

Daar waar de Ardennen, de Baraque de Fraiture en rivieren samenkomen. Deze Belgische provincie heeft diepe wortels met het land en de mensen. Door de gunstige ligging biedt Luxemburg u vele mogelijkheden om te genieten in bijvoorbeeld in een touringar of dubbeldekker bus van indrukwekkende landschappen zoals de Ardennen en de diverse rivieren. Maar de steden, historische bezienswaardigheden en plaatselijk activiteiten zijn ook zeker echte aanraders. Of het nu de hoofdstad Aarlen is, de dolmen van Wéris, de dolmen van Oppagne, het Labyrint van Barvaux, het Kasteel van Bouillon of het Ourthekanaal. Luxemburg is van alle markten thuis en zorgt voor onvergetelijke momenten!

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

De mooiste dierenparken van België

De Belgische Ardennen zijn van nature de ideale omgeving om kennis te maken met dieren en hun manier van leven. Zo zijn er diverse dierenparken te vinden die vaak dagelijks te bezoeken zijn. Een paar voorzien in de behoefte om zo dicht mogelijk bij, liefst tussen, dieren tijd door te brengen. Dit is gerealiseerd door wandelpaden aan te leggen en te onderhouden. Welk park u ook wilt bezoeken, elk heeft z’n eigen charme. Kiezen voor een schooluitje naar Wildpark van Saint-Hubert is zeker een aanrader. Via aangegeven wandelpaden kunt u dicht bij de dieren komen, zeker wanneer er stilte in acht genomen wordt. De paden zijn echter niet toegankelijk voor een buggy, dus een draagzak is zeker aan te raden.

Naar Parc Animalier de Bouillon

Huur een midibus voor schooluitstapje naar eigen keuze of voor een schoolreis naar Parc animalier de Bouillon. In dit park maakt uw groep kennis met meer dan 500 dieren en diersoorten. Ook is er een speeltuin voor kinderen aanwezig. Een uitstapje met school naar Entre Ferme et Forêt in Rochehaut zorgt voor een unieke kijk op de boerderij-, grasland- en bosdieren uit de Ardennen. Naast het dierenpark zijn er op het domein een brouwerij, landbouwmuseum, speeltuin en restaurant aanwezig. Een uitje naar Le Parc à Gibier in La Roche-En-Ardenne is zeker ook aan te raden. De 1.2 km lange wandelroute brengt u in staat om dichter bij dieren te komen. Zo loopt u wellicht een kudde damherten of een kudde wilde zwijnen tegemoet. Of misschien lukt het u zelfs om de wat meer verlegen dieren te spotten zoals een vos, wolf of oehoe.

Aanvragen van een offerte op maat

Het verkennen van Luxemburg kan op diverse manieren. De grootte van uw groep is hierin natuurlijk een belangrijke factor, net als het onderwerp en locatie van uw keuze. Wanneer u van plan bent om voor een schoolreis in Luxemburg een bus te huren, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via ikwileengoedkopebushuren.be Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

~ partybus voor schooluitje in Luxemburg

~ dubbeldekker huren voor schoolreis in Luxemburg

~ schoolreis bus huren Luxemburg

Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Uw aanvraag met uw gegevens wordt direct doorgestuurd naar verschillende aangesloten vervoersbedrijven. Per mail ontvangt u hierna de gevraagde informatie zodat u een keus kunt maken voor wat het beste bij u past. Of u nu alleen, met vrienden of een groep bent, Luxemburg is van alle markten thuis!