Schoolreis bus verhuur Namen


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Namen

Namen is een stad in België, gelegen in de gelijknamige provincie en het ligt zo’n 65 km ten zuiden van Brussel. Het is een gezellige stad om te winkelen en ook zijn er verschillende streekproducten zoals koekjes van Couvin, aardbeien van Wépion en de kaastaart van Dinant. Wilt u een schoolreis bus huren Namen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er verschillende soorten bussen te huur. Huur een midibus voor schooluitstapje, als u reist met een groep van 27 tot 35 personen. Een minibus is geschikt voor een groep tot en met 20 personen. Daarnaast bieden wij ook partybussen en dubbeldekkers aan. Op Ikwileengoedkopebushuren.be kunt u meer informatie vinden over de verschillende bussen die wij aanbieden.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Wildpark en attractiepark

Hieronder leest u over verschillende uitstapjes die u kunt doen tijdens een schoolreisje:

Attractiepark Koningin Fabiola in Namen

Attractiepark Koningin Fabiola is gelegen op de top van een citadel (zelfstandig verdedigbaar vestingwerk). Wist u dat dit park vernoemd is naar een voormalig koningin van België? Er zijn diverse attracties en het park is zeer geschikt als uitje tijdens een schoolreisje. Er bevinden zich grote speeltuinen met onder andere een 11 meter hoge waterglijbaan. Daarnaast vindt u er trampolines, minigolf, springkastelen en een reuzenschaakspel.

Citdel in Namen

Na het bezoek aan het attractiepark Koningin Fabiola kunt u ook een bezoek brengen aan het citadel. Er vinden hier tentoonstellingen plaats welke u kunt bezoeken aan de hand van een audiotour. Er zijn onderaardse gangen en ook de kerkers zijn een bezoek waard.

Schoolreis naar Wildpark Grotten van Han in Han-Sur-Less

Dit is één van het grootste grottenstelsel van Europa en is dus zeker een bezoek waard. U kunt hier zeker een hele dag doorbrengen aangezien u naast de grotten ook een museum kunt bezoeken. Daarnaast is er ook nog een wildpark, met zo’n 650 dieren. Hier spot u de Europese Big Five: de lynx, de wolf, de bizon, de bruine beer en de veelvraat.

Koninklijk Theater Namen

Voor een muzikaal uitstapje kunt u terecht bij dit koninklijk theater. Dit gebouw stamt uit 1868 en het is burgerlijk erfgoed van Wallonië. Jaarlijks vinden er ongeveer 100 voorstellingen en concerten plaats. Elk seizoen ziet het programma er weer anders uit, naast concerten vinden er ook dans-, theater- en circus shows plaats. Daarnaast zijn er diverse andere kerken in Namen waar u een concert kunt bezoeken, onder andere het eerder genoemde Citadel.

Voor welke bus kiest u?

Zoals eerder genoemd kunt u bij ons een partybus voor schooluitje in Namen huren. Met dit vervoer is elk uitstapje een feest. Ook een dubbeldekker huren voor schoolreis in Namen valt onder de opties. In de dubbeldekker passen maar liefst 90 personen, dit is zeer geschikt dus als u met meerdere klassen op schoolreis gaat. Bent u er nog niet uit welke bus het meest geschikt is voor uw schoolreisje? Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Hierna kunt u zelf een keus maken uit de aanbiedingen.

Schoolreis bus verhuur Namen!