Schoolreis bus verhuur Menen


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Menen

Wie als leerkracht denkt aan een schoolreis, weet dan ook dat je vaak een touringcar moet regelen. Busvervoer is de meest veilige en beste manier om met een groep leerlingen een uitstapje te maken. Een busrit, daar kijken leerlingen naar uit: het is gezellig, comfortabel en als begeleider heb je een goed overzicht van de groep.

Maar hoe huur je een midibus voor schooluitstapje? Is een overzicht per provincie o één website niet handig? Vraag daarom eerst eens om informatie bij Ikwileengoedkopebushuren.be. Op deze site staat een overzicht van alle touringcarbedrijven gerangschikt per provincie. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes.

We zetten graag ons vervoer in van kleuters tot lager van middelbaar tot hoger onderwijs.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Geld besparen voor je schooluitstap

Busvervoer is niet goedkoop en we zijn echt wel op de hoogte dat scholen hierop moeten bezuinigen of dat de kosten niet ten volle kunnen doorgerekend worden naar de ouders.

Ook de diesel wordt steeds duurder en de kosten van musea, pretparken…

Maar toch is het vervoer in groep aangenamer dan verdeeld over de auto’s van begeleiders, vooral als de bestemming wat verder dan uw vertrekplaats ligt. Daarnaast kunnen de begeleiders zich volop concentreren op de leerlingen wat een onvoorwaardelijke must is. Daarom geven we graag enkele tips!

  • Wist je dat de woensdag vaak het voordeligste is omdat op die dag de bus weinig wordt ingezet door de vrije middag.
  • Huur een midibus voor schooluitstapje ls je de touringcar niet volledig nodig hebt. Lege plekken moeten immers ook worden betaald…
  • De meeste uitstappen worden gepland in september en oktober en in mei en juni. Prijzen zijn goedkoper buiten deze maanden.
  • Reis je niet te ver? Maak dan gebruik van de tussenuren doordat touringcars ook worden ingezet tijdens de spitsuren, kan het touringcarbedrijf makkelijker combineren, en das ook voordeliger.
  • Een schoolbus huren , is heel wat lasten uit handen geven. Je moet niet wakker liggen van de route met eventuele files. De chauffeur is opgeleid om om te gaan met afwijkend verkeer. Je leerlingen worden veilig vervoerd. Iedere bus is voorzien van veiligheidsgordels, airco of verwarming
  • Plan je een verre busreis, bijvoorbeeld naar ander Europees land, kies dan voor een nachtbus. Hiermee bespaar je er één of meerdere overnachtingen uit, wat dan ten slotte goedkoper zal zijn op de eindfactuur.

Huur eens een alternatief vervoer

Wie zijn leerlingen een onvergetelijk avontuur wil bezorgen , kan zeker een dubbeldekker huren voor schoolreis in Menen. Het uitzicht bovenaan is prachtig onderweg of in de stad. Of wat dacht je van een partybus voor schooluitje in Menen? De kosten vallen best mee in vergelijking met een gewone tourbus!

Ten slotte willen we Ikwileengoedkopebushuren.be niet enkel graag aanbieden voor schoolvervoer. Wie een uitstap plant met een vereniging, sportploeg, vrienden of familie kan zeker ook een autocar inhuren. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Menen!