Schoolreis bus verhuur Luik


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Luik

Luik is een stad in de gelijknamige provincie in België. Het gebied is gelegen aan de Maas en het bevindt zich in het gebied waar de Ardennen overgaan in de Haspengouw. Denkt u aan Luik, dan denkt u misschien ook wel aan de Luikse wafels. Dit is een typisch Belgisch gerecht wat hier zijn oorsprong vindt en wat ook zeker geproefd moet worden tijdens een uitje in Luik. Bent u op zoek naar ideeën voor een schoolreisje naar Luik? Heeft u ook nog geen vervoer en ben je op zoek naar iets anders dan een standaard bus? Feestend van attractie naar attractie in een partybus voor schooluitje in Luik. Of huur een midibus voor schooluitstapje. Lees snel verder want bij Ikwileengoedkopebushuren.be is heel veel mogelijk.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Uitstapjes in het gezellige Luik

Plant u een schoolreisje naar Luik, dan mogen de volgende uitstapjes zeker niet ontbreken:

Schoolreis naar Safaripark Monde Sauvage in Aywaille

Gga op een Afrikaanse safari, maar dan dichterbij huis in dit park. U mag met eigen voertuig door het park rijden of met het speciale safaritreintje. De dieren die u onder anderen kunt spotten zijn: zebra’s, antilopen en giraffes. Ook zijn er vele andere dieren te zien in dit park zoals roofdieren en apen.

Uitstapje naar Plopsa Coo: dit is een attractiepark gelegen bij de watervallen van Coo

Deze watervallen zijn één van de beroemdste bezienswaardigheden van de Ardennen. Ze zijn de hoogste van de Ardennen met een hoogte van 15 meter. Leuk om de watervallen en het attractiepark te combineren. Ook is het mogelijk vanuit Plopsa Coo een stoeltjeslift te nemen voor een prachtig uitzicht over de watervallen. Plopsa Coo is een attractiepark voor jong en oud. Er zijn diverse attracties met thema’s zoals Mega Mindy, Heidi en Maya de Bij.

Attractie en dierenpark Mont Mosan Hoei

Voor een ontspannen dagje uit gaat u naar dit safaripark, met diverse speeltuinen en ook de kans om verschillende dieren te zien. Bezoek de shows met zeeleeuwen, zeehonden en papegaaien maar maak zeker ook een ritje op een pony door een deel van het park.

Montagne de Bueren

voor een wat actiever uitstapje bezoekt u de straat Montagne de Bueren. Deze straat heeft maar liefst 374 treden én is 260 meter lang. Na de wandeling omhoog wordt u getrakteerd op een prachtig uitzicht over de stad en de rivier de Maas. Bent u in Luik tijdens de eerste zaterdag van oktober? Ga er dan zeker langs, de trappen worden dan verlicht met ongeveer 3000 en dit zorgt voor een spectaculair gezicht.

Schoolreis bus verhuur Luik