Schoolreis bus verhuur Lokeren


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Lokeren

Het einde van het schooljaar nadert, zo ook de schoolreis naar Lokeren voor de meeste leerlingen van de basisschool. Het is niet zo eenvoudig om de dag van vandaag een schooluitstapje te boeken die voor iedereen betaalbaar blijft. Daarom is het steeds interessant om verschillende opties zoals een dubbeldekker huren voor schoolreis in Lokeren of een partybus voor schooluitje in Lokeren te vergelijken qua prijs en aantal plaatsen die er zijn. Soms is de keuze van het soort bus al een stevige prijsvermindering.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Schoolreis bus huren Lokeren

Schoolreis bus huren Lokeren is ideaal als men Lokeren wenst te bezoeken. Een bus is het gemakkelijkst om naar Lokeren te reizen. De bus zet u af op de plaats waar u moet zijn en komt u nadien ophalen om naar een andere bezienswaardigheid of plaats in Lokeren te reizen. Het voordeel is dat de bus tot aan de bezienswaardigheden rijdt, zonder problemen. Iedereen heeft een vaste plaats op de bus en u wordt veilig heen en weer gevoerd. Geen nutteloze verplaatsingen of ellenlange wandelingen van de ene naar de andere bezienswaardigheid.

Wat is er te zien in Lokeren?

De Heirbrugmolen:De Heirbrugmolen is een stenen windmolen voor koren te malen. Deze molen stamt uit het midden van de 19e eeuw. Naast de molen is er een grote brasserie met speeltuin, ideaal om na het bezoek aan de molen, te vertoeven en te genieten van Lokerse specialiteiten.

Het Belfort en Stadhuis:Het Belfort en Stadhuis is Unesco Werelderfgoed. Er zijn 49 klokken in de toren die om het kwartier een deuntje luiden. Ideaal om de architectuur van dit prachtig erfgoed te bewonderen.

Provinciaal Domein Puyenbroeck :Het provinciaal domein Puyenbroeck is 510 hectare groot en bestaat voornamelijk uit verschillende bossen, weiden, een bloemenpark, vijvers en nog zoveel meer. Kinderen kunnen hier alvast spelen in de grote speeltuin en in het speelbos. Ook is er een verkeerspark waar kinderen met go-carts kunnen rijden. U kan ook een rondrit doorheen het park met een toeristentrein verkennen. Op de vijvers kunnen er roeiboten en pedalo’s gehuurd worden. Dit domein is een ideale plaats om te bezoeken voor een schoolreis of als afsluiter van een schooluitje na bezoek van de verschillende bezienswaardigheden in Lokeren.

Gratis verschillende offertes vragen in één formulier

U kan een gratis offerte vragen voor de huur een midibus voor schooluitstapje via ikwileengoedkopebushuren.be. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes.U hoeft enkel de dag in te vullen wanneer u wenst te vertrekken, het uur van vertrek, de plaats waar u naartoe wil en natuurlijk het aantal deelnemers. U krijgt, na uw offerteaanvraag, de verschillende offertes toegestuurd van de firma’s die aangesloten zijn bij deze dienst. Deze offertes van de verschillende vervoersmaatschappijen kan u dan met elkaar vergelijken en eventueel kiezen voor de offerte die u het meeste aanspreekt voor schoolreis bus huren Lokeren qua prijs en kwaliteit.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Lokeren!