Schoolreis bus verhuur Lier


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Lier

Comfortabel, veilig en zonder zorgen op schoolreis naar Lier? Combineer de leukste activiteiten in het charmante Lier en laat u vervoeren. U wordt opgehaald en afgezet op de gewenste locaties door onze chauffeurs. Verschillende locaties combineren? Geen probleem! Huur een midibus voor uw schooluitstapje. Een midibus is iets kleiner dan een gewone touringbus, en dat maakt het net iets goedkoper. Ideaal voor een toffe excursie naar Lier voor klasgroepen tot 35 personen. Ook voor grotere groepen hebben wij een perfect aanbod voor u. Met plaats voor maar liefst 90 personen is een dubbeldekker een zeer goed idee. Huur voor meerdere klassen een dubbeldekker voor uw schoolreis naar Lier! Geef in het offerteformulier op Your text to link…duidelijk uw wensen aan, en wij zorgen voor de perfecte bus op maat van uw reis en uw budget.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

In Lier valt heel wat te beleven

Bijvoorbeeld een thema wandeling met stadsgids of een workshop in het stadsmuseum.

Wilt u de stad op een andere, actievere, manier verkennen? Dan is City Golf een uitgelezen kans. Al wandelend, en onder begeleiding van een coach, golf spelen doorheen de stad. Of u boekt een boeiend stadsspel bij Geoteam voor een leuke teambuilding en u ontdekt het historische centrum van Lier op een luchtige en originele manier.

De Koninklijke Moedige Bootvissers laten u de mooiste pareltjes van Lier dan weer zien vanop het water.

U kan ook een sportief uitje organiseren: Sup-surfen op de Binnennete. Plezier verzekerd! En dit allemaal terwijl de zware rugzakken kunnen achterblijven in de bus.

Als u de creativiteit van uw leerlingen wil aanspreken dan kan u zelfs een workshop graffitispuiten volgen.

Kinderboerderij ’t Struisvogelnest werkte een heel aantal formules uit op maat van (jongere) kinderen. De dieren bezoeken, spelen, uitgestippelde wandelroutes en boerderijspel, maar ook begeleide workshops zoals pizza’s bakken of soep maken. De boerderij ligt een aantal kilometer buiten de stad. Handig dus dat u met een bus wordt afgezet door een van onze deskundige chauffeurs.

Waterplezier in zwemparadijs LAGO De Waterperels, uw leerlingen zullen het fantastisch vinden. Ze zullen zich zeker uitleven in de wildwaterbaan, zich amuseren op de verschillende glijbanen of even tot rust komen in het wellnessgedeelte.

Lasershooting Impact zorgt voor een super spannend spel met je klas. Een leuke, groep verbindende activiteit voor iedereen vanaf 7 jaar.

Wil u uw leerlingen tijdens een klas- of schooluitstap in feeststemming laten vervoeren? Dan is het een goed idee om een partybus te huren voor uw schooluitje naar Lier. Uw bus is in dit geval minstens aangepast met een muziek- en lichtinstallatie. Sfeer gegarandeerd! Bekijk ons volledige aanbod op www.ikwileengoedkopebushuren.be. Vul éénmalig het offerteformulier in en ontvang vrijblijvend meerdere offertes voor onze bussen.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Lier!