Schoolreis bus verhuur Hasselt


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Hasselt

Voor grote groepen als een hele klas van een school doet u er goed aan om een bus te huren in Hasselt. U kunt met zo een bus een complete dag op schooluitje. In Hasselt en de regio zijn interessante uitjes te maken die u met school makkelijk kunt ondernemen. De kinderen zullen het prettig vinden dat ze met een eigen gehuurde bus op pad gaan. U bent zo niet met de hele groep afhankelijk van tijden van het openbaar vervoer en van overstappen. Schoolreis bus huren Hasselt kan met elke reisje door de regio. Ga naar een mooi museum, kathedraal of ga naar een overdekte speeltuin in met de klas. Ook een potje lasergamen of paintballen doet u als dagje uit met een schoolreisbus. Breng een bezoekje aan het Jenevermuseum of aan Plopsa Indoor Hasselt met school. Plopsa indoor is een mooi overdekt pretpark met attracties waar de school een plezierige dag aan kan beleven. Er zijn vele leuke attracties voor jonge kinderen zoals zweefmolens, treintjes en de bumba’s playground voor peuters en kleuters. Daarnaast is up en down attractie, een vikings achtbaan, een Anubis schommel die snel heen en weer roteert in de lucht en nog veel meer. Er lopen mascottes rond en er zijn verschillende eet en drinkgelegenheden. Plopsa indoor Hasselt is dus een leuke tip voor een schoolreisje met een schoolbus.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Eigen bus afhuren voor schooluitje Hasselt

Denk onder andere aan een dubbeldekker huren voor schoolreis in Hasselt. Bent u met een grote groep? Dan kunt u met een dubbeldekker iedereen mooi verdelen over een boven en benedenverdieping. Maak de huurbus extra luxe met extra’s zoals catering, films aan boord en de mogelijkheid om dingen op te laden. De bussen zijn schoon en scoren hoog op het gebied van comfort om met school naar uw eindbestemming te rijden. Een Partybus voor schooluitje in Hasselt huurt u natuurlijk ook via de site Ikwileengoedkopebushuren.be. De feestbus is echt een bus waar uw scholieren verrast door zullen zijn. In de feestbus is het namelijk mogelijk om een dikke party te houden. Laat uw leerlingen helemaal los gaan op house en clubmuziek in deze zeer gezellige feestbus vol met lichteffecten en rook. Natuurlijk krijgt u zoals bij alle bussen, een leuke chauffeur erbij die uw dag onvergetelijk maakt. Om het nog even wat meer uit te breiden boekt u een mooie VIP feestbus voor leerlingen waar ze een koud drankje aan de bar kunnen halen. Dit is ook met eten te combineren. Als u een bus boekt voor een schoolreisje in Hasselt geeft u dat aan bij opmerkingen en toelichting.

Bus boeken

Huur een midibus voor schooluitstapje als u minder ruimte nodig heeft om groepen te vervoeren. De midibus is erg geschikt voor schoolreisjes tot 20 personen. Regel nu uw gewenste touringcar via Ikwileengoedkopebushuren.be. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Maak uw dag nog completer door de met de bus naar meer bestemmingen te reizen. Of kies verschillende ophaaldatums.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Hasselt!