Schoolreis bus verhuur Harelbeke


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Harelbeke

Voor een schoolreis zijn diverse uitstapjes mogelijk in Harelbeke. Ikwileengoedkopebushuren.be is de website om een bus te huren voor uw favoriete schoolreisje in de omgeving van Harelbeke. De omgeving biedt scholieren diverse sightseeing opties aan zoals mooie natuur, museums en oude monumenten. Het bezoeken van een museum is een mooi en leerzaam groepsuitje voor school. Bezoek bijvoorbeeld het Peter Benoitmuseum en neem een kijkje in het leven van een componist. Voor alle leerlingen zijn musea een mooi onderdeel voor het vak geschiedenis op school. Reserveer een bus om excursies te ondernemen naar leerzame trekpleisters in de regio Harelbeke. U reserveert voor uw klas een bus naar keuze. Bussen kunnen zo uitgebreid als mogelijk worden geboekt voor een schoolreisje zodat de leerlingen zich goed kunnen vermaken onderweg. Een dubbeldekker huren voor schoolreis in Harelbeke maakt dat uw leerlingen behoorlijk wat ruimte hebben en hun bagage prima kwijt kunnen. Een dubbeldekker bus leent zich goed voor een schoolreis door het fijne zitgemak. Er is voor ieder budget wel een passende bus die voor verschillende doeleinden en schoolreisjes gehuurd kan worden.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Omgeving Harelbeke

In Harelbeke kunnen leerlingen met diverse dagjes uit comfortabel genieten per bus. Denk aan indoor playground Ballorig waar verschillende attracties zijn voor pret en plezier in deze indoor speeltuin. Kinderen leren door te klimmen extra behendig te worden tevens is klauteren goed voor hun spieren en hun ontwikkeling. Na een zware toetsweek kan Ballorig Harelbeke een zeer ontspannen uitje zijn per schoolreis bus. Ook Ratatouille is een supergave indoor speeltuin die zich uitstekend leent voor een mooi schooluitje. Een andere activiteit waarmee u de klas blij kunt maken is een ballonvaart over de mooie omgeving bij Flybird – CIERS Ballonvaarten. De bus zet u af bij het vertrekpunt waar u de ballon in gaat. U kunt meerdere leerlingen over de luchtballonnen verdelen. Of bezoek het toffe Belgische attractiepark Bellewaerde waar diverse achtbanen, indoor-attracties, outdoor attracties, kinder-attracties en andere thrill-rides te vinden zijn. Voor elke groep van de school zijn in park Bellewaerde passende attracties voor elke leeftijd. Een dagje pretpark is een van de meest ultieme schooluitjes om met een touringcar te boeken. Bezoek de nabijgelegen stad Kortrijk met prachtige middeleeuwse straatbeelden, kastelen en water met bruggetjes. Eet tijdens een schoolreisje uw lunch op een terras op de grote markt van Kortrijk, of doe een rondvaart op de prachtige rivier die een lange geschiedenis kent. De stad heeft zeer veel monumenten die uit middeleeuwse tijden stammen. Tevens is een bezoekje aan Buda eiland onmisbaar. In de zomermaanden bezoekt u Buda beach om heerlijk op het strandje te kunnen ontspannen met uw klas.

Bus tegen zachte prijzen

Wilt u ook een zeer spectaculair schoolfeest? Een partybus voor schooluitje in Harelbeke is dan een leuke verrassing voor de leerlingen. In deze bus kunnen ze dansen als op een festival. Deze brengt alle leerlingen naar het schoolfeest, schoolbal of gala. Ook kunt u festivals in de buurt van Harelbeke met de feestbus bezoeken voor een tripje met school. Huur een midibus voor schooluitstapje als u met kleine of opgesplitste klassen gaat. Boek uw busrit op Ikwileengoedkopebushuren.be. En uw schoolreisje is geregeld. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Harelbeke!