Schoolreis bus verhuur Gent


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Gent

Gent is een hele sfeervolle en gezellige stad in België wat erg in de trek is bij toeristen. Er zijn talloze musea en historische gebouwen te vinden, waardoor het uitermate geschikt is voor een schoolreisje. De stad is minder druk bezocht dan steden als Antwerpen en Brugge, maar dat maakt het er niet minder gezellig om. Huur een midibus voor schooluitstapje via Ikwileengoedkopebushuren.be als u met een grote of twee kleine klassen op stap wilt gaan. Deze bus is namelijk geschikt voor 27 tot 35 personen en u huurt het inclusief chauffeur. Laat de chauffeur de groep afzetten in de buurt van het centrum van Gent, want hier is veel te zien en te beleven. Een mooi plekje in het centrum is waar de straten de Graslei en de Korenlei samenkomen, met daar tussenin de rivier de Leie. Er varen hier diverse rondvaartboten, wat een leuke activiteit is tijdens een schoolreisje. Er wordt veel verteld over de bezienswaardigheden van Gent, maar ook over de geschiedenis van de stad. Diverse bedrijven bieden rondvaarten aan, welke van 40 tot 90 minuten duren. Langs de rivier staan een aantal monumentale panden, welke uit de middeleeuwen stammen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

De hedendaagse straatkunst

Nog een leuk uitstapje in Gent is het beklimmen van de toren de Belfort. Deze toren is 95 meter hoog en vanaf boven heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Het is tegen betaling te bezoeken en een leuke actieve bezienswaardigheid, zodat de schoolklas zijn energie kwijt kan. Het eerste deel heeft namelijk alleen een wenteltrap, daarna kunt u met de lift naar een hoger niveau. Wandel daarna door het Graffitistraatje. Deze straat is autovrij en bevindt zich in het centrum van Gent. Het zijn hele kleurrijke muren waar de hedendaagse straatkunst wordt tentoongesteld. Wilt u het schoolreis historisch afsluiten? Breng dan een bezoek aan het STAM (Stadsmuseum Gent) en leer een hoop over de ontwikkeling en geschiedenis van de stad. Het meest indrukwekkende van dit museum is een ruimte waar een interactieve luchtfoto van Gent wordt vertoond. Dit is maar liefst 300 vierkante meter groot en het illustreert de stedelijkheid van Gent.

Schoolreis bus huren Gent

Muziek is vaak erg in de trek bij de jeugd, dus hoe leuk is het om een partybus voor schooluitje in Gent te boeken? Deze gezellige bus heeft vele faciliteiten aan boord, denk aan een geluidsinstallatie, een draaitafel, een lasershow en gekoelde drankjes. In deze bus zullen de schoolkinderen zich geen moment vervelen en zal het schoolreisje een echt feestje worden! Gaat u met de hele school op pad, dan kunt u misschien het beste een dubbeldekker huren voor schoolreis in Gent. In deze bus passen 90 personen en is ook van alle gemakken voorzien. Op onze site Ikwileengoedkopebushuren.be kunt u terecht voor meer informatie over de verschillende types bussen. Of vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Dit is gratis en volledig afgestemd op uw eisen. Ontvang deze offerte via e-mail en hierna kunt u een keuze maken uit een van de vele opties.

Offerte aanvragen schoolreis bus huren Gent!