Schoolreis bus verhuur Geel


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Geel

Schoolreis bus huren Geel is voor elke speciale gelegenheid met de school. Waarschijnlijk zijn de scholieren wel toe aan ontspanning na de examens vlak voor de zomervakantie. Dan is het met een afgehuurde schoolbus eindelijk tijd voor vermaak in Geel. De plaats Geel staat bekend om het toffe attractiepark Bobbejaanland. Voor een schoolreisje kunt u bijna niks leukers bedenken dan de kinderen te laten gillen in de achtbaan. Geel is een grote stad in de provincie Antwerpen en bevat ook uiteraard vele leerzame bezienswaardigheden die u met de klas kunt bezichtigen. Gaat u met de partybus op schoolreis? Dan kunt u ook de clubs als Millennium nightclub in Herselt bezoeken. Of ga met de bus naar Zwembad Vita Den Uyt voor een dagje zwemmen met de klas. Ook een idee is om een echte middeleeuws kasteel te bezoeken zoals het Hof ter Bruelen waar groepen een complete rondleiding kunnen krijgen en meer te weten kunnen komen over de geschiedenis van het kasteel.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Bus huren voor schooluitje in Geel en omgeving

Kiest u voor grote groepen of meerdere klassen in een bus? Ga dan een dubbeldekker huren voor schoolreis in Geel. De dubbeldekker heeft flink wat ruimte en zal de reis naar de eindbestemming comfortabel voltooien. Leerlingen kunnen ook eten aan boord krijgen en via een USB kabel hun apparaten opladen. In sommige bussen zijn er ook haarscherpe beeldschermen aanwezig, waar de scholieren films op kunnen kijken tijdens de reis. Nog exclusiever is een partybus voor schooluitje in Geel. Met deze swingende feesttent op wielen kunnen kinderen zich al feestend voorbereiden op het schoolbal of gala. Maar ook een festival bezoeken is de moeite waard door middel van de partybus die helemaal in het thema van een popfestival staat. Bezoek bijvoorbeeld Rampage of het Billie’s Craft Beerfest in de stad Antwerpen. Of ga met de partybus naar nachtclub Ampere in Antwerpen. In de omgeving Geel kan deze swingende busrit u met uw school langs meerdere bestemmingen rijden. De partybus is zeer luxe uitgerust met een joekel van een muziekinstallatie en diverse licht en rookeffecten. Ga voor de beste manier van feestelijk reizen voor de VIP partybus. Deze heeft ook catering beschikbaar aan boord.

Vraag nu de huur van een schoolbus aan

Zodra het uitje is gepland kunt u direct starten met het huren van een bus op Ikwileengoedkopebushuren.be. Huur een midibus voor schooluitstapje als uw klas niet groter is dan een groep van 20 personen. Deze kleine bussen zijn lekker voordelig en hiervan kunnen meerdere bussen worden ingezet in konvooi. U geeft eenvoudig uw heen en terugreis aan. Daarbij kiest u voor het type schoolbus en de opties die u aan boord wenst te hebben. Uw rit kan dan zo goedkoop mogelijk beginnen. U vraagt tevens makkelijk een offerte aan zodat u direct een overzichtelijke prijsopgave van de totale bushuur toegestuurd krijgt. U ziet dan direct aan de hand van het aantal personen hoeveel zo een bus kost. Bij de huur van de bus zit altijd een vriendelijke chauffeur inbegrepen.