Schoolreis bus verhuur Fleurus


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Fleurus

Fleurus is een Belgische stad in de provincie Henegouwen en heeft zo’n 22.000 inwoners. In de stad kunt u tal van historische plekken bezoeken, wat dan ook zeer geschikt is voor een schoolreisje. De streek is rijk aan geschiedenis, erfgoed maar ook natuur. Fleurus is in het verleden getroffen door verschillende gevechten, waaronder Waterloo in 1815. Wilt u een bus huren maar weet u niet welke geschikt is? U kunt een partybus voor schooluitje in Fleurus huren, hiermee gaat uw klas feestend van de ene locatie naar de andere. De bus beschikt over goede geluidsapparatuur, een DJ-booth en een lasershow. In deze bus zal de schoolklas zich geen minuut vervelen. Gaat u op reis met meerdere klassen of zelfs de hele school, dan kunt u het beste een dubbeldekker huren voor schoolreis in Fleurus. De bus wordt verhuurd inclusief chauffeur en daarnaast beschikt de dubbeldekker over gordels, een airco, een toilet, muziekinstallatie en een koelkast.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Wandeltocht door de omgeving

Er zijn veel mooie gebieden in de omgeving van Fleurus om te wandelen, trek hier een dag voor uit en laat de klas door een midibus inclusief chauffeur brengen naar de verschillende stops. Huur een midibus voor schooluitstapje, welke perfect is voor 1 schoolklas aangezien er 27 tot 35 personen in de bus passen. Maak een eerste stop bij de Abdij van Villers, welke onderdeel is van het belangrijkste erfgoed van Wallonië en staat tevens op de UNESCO werelderfgoedlijst. Er is zo’n 50.000 m2 aan stenen, muren, middeleeuwse tuinen en wijngaarden. In dezelfde plaats bezoekt u de molen van Villers, welke dateert uit de 12e en 13e eeuw. Het werd in 1797 verkocht in 3 kavels: de molen, de abdij en de hoeve. De ruïnes en molen zijn open voor bezoekers en de noordvleugel van de oude molen is tegenwoordig een restaurant. Ook is er een bezoekerscentrum in de ruïnes. Laat de tourbus u tot slot brengen naar het kapel Sainte Apolline. Dit is een religieus gebouw wat opgedragen is aan de patroonheilige van de tandartsen en indrukwekkend om te zien.

Schoolreis bus huren Fleurus

Tijdens een bezoek aan het kasteel de Monceau-sur-Sambre is het net of u in een sprookje stapt. Het is gebouwd in 1635 door de familie Honoré, maar tegenwoordig is het in bezit van de gemeente van Monceau. Ontdek het kasteel waarna u met de hele klas kunt picknicken in de kasteeltuinen. Naast het kasteel zijn er nog vele andere historische locaties te bezoeken in de omgeving van Fleurus.

Bij ikwileengoedkopebushuren.be vindt u een groot aanbod aan bussen geschikt voor een schoolreis, van partybussen, dubbeldekkers en midibussen. Welke bus u ook huurt, het is altijd inclusief chauffeur. Twijfelt u nog welke bus het meest geschikt is voor uw schoolreisje? Dan kunt u het beste op de site een offerteformulier invullen. Dit doet u eenmalig en vervolgens krijgt u per e-mail meerdere bus offertes welke voldoen aan uw eisenpakket. Hierna kunt u een keuze maken uit de vele opties. Deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend.