Schoolreis bus verhuur Doornik


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Doornik

Als tweede oudste stad van België, heeft Doornik natuurlijk veel te bieden aan bezoekers. Met schoolreis bus huren Doornik zullen de kinderen met al dat moois kennis mogen maken en zullen ze er verbaast over staan hoeveel er in de stad en omgeving te zien valt. Toeristen stromen er in grote getallen naar toe om de Lakenhalle of de Sint-Kwintenskerk te bewonderen en zal het voor de kinderen ook een aparte ervaring zijn om wat ze allemaal hebben geleerd op school, in de praktijk te aanschouwen. Met de bus ernaartoe biedt een grote meerwaarde omdat het de saamhorigheid vergroot en het zeker voor de begeleider(s) eenvoudiger is om zoiets onder aandacht van de kinderen te brengen. Schoolreis bus huren Doornik heeft dus een vergaande invloed op de prestaties. Vraag daarom snel een offerte via Ikwileengoedkopebushuren.be op.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Gezellig samen de Belfort van Doornik beklimmen

Deze stamt uit de 12de eeuw en is de oudste in België. Het is een flinke klim, maar leiden de 257 traptreden naar het bovenste terras waar de kinderen zullen genieten van een prachtig uitzicht over Doornik. Na zo een flinke klim en afdaling zal er met partybus voor schooluitje in Doornik gereden kunnen worden naar Sint-Jacobskerk of het Stadhuis van Doornik. Bij de laatste is er ook nog een prachtige tuin aanwezig die de mogelijkheid biedt om er mooie foto´s te maken. Dat zal ook het geval zijn bij de Pont des Trous. Deze opvallende waterpoort loopt over de Schelde en maakte in het verleden deel uit van de stadsomwalling. Daar is alleen de Pont des Trous van bewaard gebleven en zijn het vooral de torens en boogwerken die de aandacht trekken. Bij dubbeldekker huren voor schoolreis in Doornik hoort ook een bezoek aan de Grote Markt bij. Daar bevinden zich een groot aantal kraampjes en kan het verder als startpunt dienen voor de rondreis door Doornik.

Even buiten de stad valt er ook veel te beleven

Huur een midibus voor schooluitstapje en kan er gereden worden naar de rodelbaan in Mont-Saint-Aubert. Daar bevindt zich een rodelbaan van maar liefst 240 m en biedt het park verder een prachtig uitzicht over de stad. Een apart avontuur valt er voor de kinderen te beleven in Ecopark Adventures Tournai. Gelegen langs een meer waar zich een 330 m lange zipline bevindt waar kinderen vanaf 5 jaar aan kunnen deelnemen. In een ander deel van het park staan er verschillende speeltoestellen en bevinden zich verder ondergrondse gangen die de kinderen de mogelijkheid biedt om het bos op hun eigen manier te verkennen. Het is een welkome afwisseling van de historische binnenstad van Doornik en zal schoolreis bus huren Doornik met chauffeur voor zowel de kinderen als begeleiders een uitje betekenen waar ze nog lang over zullen praten. De eisen waar de bus aan moet voldoen moeten via Ikwileengoedkopebushuren.be worden doorgegeven en kunnen vervolgens alle offertes met elkaar vergeleken worden. Vergeet niet om voor partybus voor schooluitje in Doornik huren rekening te houden met de vele bagage die bij elke schoolreis mee gaat.